Bilder från visningen på Café Opera

1

 

Mary N’diaye uppträdde på scen och var amazing! Hon har tydligen även varit förband för världsartisten Akon, hur coolt? Och hennes outfit var dödlig!

2

 

Iman Aldebes High End Couture turbaner visades under Stockholm Fashion Week på Café Opera och plaggen kommer från Le Noir.

3

Min mamma sitter på front row och försöker fotta allt som händer på catwalken haha sååå söt min mamma är dåååå!

4

Och tack till Miriam och Nyanda som fotograferade dessa bilder till mig under visningen medan jag var backstage med modellerna och designern, stylisten och modellagenturägaren Ayscha Jones Ceesay.

5

6

7

8

Ser att jag blivit smygfotad när jag smög ut för att se uppträdandet 😛

9

Efterfest på Café Opera

10

11

Dock var jag tvungen att springa hem för att min kära pappa stod parkerad utanför och väntade tålmodigt på mig och mamsen för att skjutsa oss hem. Han vägrade gå in på Café Opera haha.. Tänk er en imam som sitter på Café Opera hehe.. Nä jag lyckades inte lura in honom med andra ord. Han är för smart för mitt eget bästa tydligen 😛

2 kommentarer

2 kommentarer till Bilder från visningen på Café Opera

  1. skotoms skriver:

    Missing a stakeholder is a recipe for disaster. But how do we find them all?6 The Nine Areas of , and Why They Matterby SidKemp (568 followers)Successful completion of a project requires managing much more than scope, time, and money. We must also address quality, risk, communications, and other factors.
    http://www.multiservicetolls.com/billigtomsSko2015/

  2. skotoms skriver:

    They’ll be confronted with extreme anecdotes and sweeping generalizations from both sides.The two sides in the fight are feeling good about themselves, and both think they’re well positioned with the public. But, in important ways, they have both failed. The people are going to be put in the position of doing the politicians’ work because the politicians refused to negotiate in good faith with one another.
    http://www.idetoolkit.com/

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *