Braun ansikts Epilator & rengöringsborste

IMG_7097

 

ph-content-facial-epilator-epilate-with-absolute-precision-x-cdn-en-1

Brauns ansikts epilator tar bort håren från rötterna till skillnad från vaxning som bara kan ta bort hårstrån som har växt ut i några millimeter. Trådning är tydligen det värsta man kan göra mot sin hud. Man kan få blemmor, ärrbildning och kraftigare hårväxt. Epilatorn ska du helst inte använda över munnen och på hakan då området är känsligare och hårväxten kan bli kraftigare. Använd gärna epilatorn vid ögonbrynen och på polisongerna. De ljusa hårstråna som står upp under vintertider kan du nu bli av med. Det tar ca 4 v innan håren växer ut igen, 4 v! Härligt! Slipper man ha bråttom med pincetten på morgonen. Utan man blir av med håren på någon sekund. Perfekt för en kvinna och man. Man ska inte låna ut epilatorn pga hygieniska skäl.

Rengör din hy 2-3 gr i veckan med rengöringsmjölk/rengöringskräm med borsten som kommer med paketet. Du drar bara upp epilatorn och byter ut den mot borsten och börjar behandlingen. Borsten roterar inte utan pulserar och hårstråna är så små att de rengör huden på djupet. Så dina porer rensas ut och huden får en massage. Ett SPA-kit nära till hands. Väldigt ekonomiskt i längden. Använder du borsten 2-3 gr i veckan så bör du byta borste var tredje månad. Produkten och borsten hittar ni i större elvaruhus. Något du kanske vill önska dig till Eid nu den 5 Oktober eller som födelsedagspresent eller varför inte som Julklapp?

Ni hittar produkten HÄR

3 kommentarer

3 kommentarer till Braun ansikts Epilator & rengöringsborste

 1. LarSync skriver:

  Dog Cephalexin Prix Cytotec 200 Mg Amoxicilline Molecule levitra 40 mg Amoxicillin Insert

 2. Jag skriver:

  Hur tar du bort din mustasch? 🙂

  • imanaldebe skriver:

   Jag har tur att jag inte har en muscha som heter duga.Och den är ljusa i ju med att jag är ljus i hyn. Händer det att ett ljust hårstrå är lite längre än de andra så plockar jag den med en pincett. Hoppas du va nöjd med mitt svar 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *