Sommaren i city

malinojagguardiansSommarstockholm i tropisk hetta visade sig från sin bästa sida igår när chefen o jag begick filmpremiär på Rigoletto med efterföljande partaj på Hasselbacken… fortfarande 30 grader i luften, inte en vindpust och blygt rodnande himmel över Riddarfjärden. Oh la la,  la dolce vita som det kan levas när två vänner är ute och har det trevligt. Filmen då? The guardians of the galaxy i 3D, härligt barnsligt och actionspäckat äventyr i rymden, jag gillar faktiskt denna typ av verklighetsflykt, kan lätt bara drömma mig bort. Måste säga att filmskaparna lyckats med sina rymdmiljöer samt karaktärerna, tex trädet Groot är ju en favorit för oss alla som älskar träd, faktiskt vill jag se en film bara med Groot och hans vänner blommorna, buskarna och gräsmattorna 😉

Den tropiska hettan fortsätter idag. Sitter på balkongen och skriver och tänker göra ett nytt ryck med min roman, hemligheten med romanskrivande är att man inte ger upp när man missat en skrivardag, det gäller att inte låta de skrivlösa dagarna bli fler, utan dyk rätt ner i texten igen och igen och igen, som att maratonsimma eller maratonspringa, låt inte avbrotten bli en vana, utan fortsätt dominera texten utan att låta dig domineras av pauser…

Så, hey ho lets go.

303 kommentarer

303 kommentarer till Sommaren i city

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *