Miss World 2013 – Megan Young

20130928-162617.jpg
Precis sett klart finalen från Miss World i Bali, Indonesien. Satt självklart och hejade på Sverige, inte för att jag bor här utan för att Agneta som representerar oss är min vän :). Eller som vi internt kallar oss: bror från orten. Vi kom varandra väldigt nära efter Miss World Sweden finalen. Så jag har följt Agnetas resa till Miss World finalen från hela början. Tycker att hon har gjort ett fantastiskt jobb, älskade henne specielt i opening cermony för att hon kändes så äkta där!
Men nog om min bror..Vinnaren av Miss World 2013 är Megan Young från Philippines! Hon är ju otroligt söt, sötsnygg skulle jag nog kalla henne. En värd vinnare rent utseendemässigt, men hennes Beauty with a purpose plan är riktigt grym, hon vill verkligen göra något bra :).
Många har inte riktigt förstått poängen med skönhetstävlingar, de går inte ut på utseende. Man hör på namnet Beauty with a purpose, att det innebär något mer 😉 Varje tävling står för någon sorts charity, och i Miss World är det upp till varje kandidat att välja vad de vill ägna sig åt.
Här har ni Megans bidrag:


2 kommentarer

2 kommentarer till Miss World 2013 – Megan Young

  1. MigudalCoeva skriver:

    Levitra 10 Mg Posologie Propecia Dry Scalp online pharmacy Hydrochlorothiazide Aldactazide With Overnight Delivery Cod Only

  2. Zuckhaila skriver:

    Beauty with purpose because you helping those people who need help, Its not only with a beauty but you have a heart to help people. I know Megan , she is so kind, smart and helpful person .She is a girl that dont care what people says,..Im living in Sweden but im still supporting her it is because i am a filipina too…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.