Here we go again

Fotor0424102351Tränat varje dag sen jag kom hem, lägger på lite extra nu när jag drar till värmen nästa vecka! Börjat med mina morgonpass dessutom, med rockringen och pilatesbollen. Lätt de skönaste övningarna, men även väldigt effektiva ifall man vill ha en platt mage och smal midja. Försökte hitta en bild innan jag började rocka rockring och efter, det här är det bästa jag kunde få ihop. Och sista bilden är ändå tagen i slutet av min USA resa, då jag oftast inte tränat någonting under en månad :). Men midjan är prima!
Idag blir det stan med Linn, ska lära henne gå i klackar och leta efter en ny bikini! Lär stanna kvar ett tag och dra hem till Juliana för att planera Kreta! Ett besök till gymmet står också på listan, so I better get going!

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.