Jessicas 20 Års Middag

jessicafest4jessicafest5jessicafest2jessicafest3jessicafest

Några bilder från Jessicas 20 års middag! Gud vad maten var god, åt som en liten gris haha och riktigt goda drinkar var det med. Tror även det var jag som åt mest av efterrätten, vem säger nej till chokladkaka liksom? Det var en mysig middag som slutade med utgång! Dock så lämnade jag och Mickis gruppen och mötte upp Oliver och hans kompisar istället! Vad jag minns av kvällen så jag massa pinsamheter som vanligt, typiskt mig att göra bort mig när jag är lite påverkad..men ibland så får man 😉

 

1 kommentar

1 kommentar till Jessicas 20 Års Middag

  1. Kalle skriver:

    Fynd söndag

    Passa på idag att handla nya träningskläder, skor, ny jacka, eller varför inte en ny väska ?

    Just idag är det 25% rabatt på över 7000 produkter, så ta tillfället i akt, OBS gäller bara idag

    http://www.nattstad.se/Bamseee/fynd-sondag-13855382

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *