Kroppsformen

fit fit1Genomgått 2 operationer det här året, som lett till att jag inte kunnat träna på 1-2 månader åt gången. Men nu är jag äntligen klar med den sista och känner mig redo för att kunna börja träna oavbrutet! Fått ett träningsprogram av min rumskompis/pagentsister Rachel, Miss Australia från Face of Beauty 2013.  Som vet bäst hur man tränar pinnar som mig, eller snarare hur man formar en pinne snyggt 😉
Jag har aldrig varit missnöjd med min kropp, jag har alltid velat förbättra den. Men det är inget jag skulle vela ändra på 🙂 Mina former duger som de är, vill bara att de ska bli fastare.. Vem vill liksom inte ha en fast rumpa? Eller mage, eller ben? 😉 Dags att få tillbaka fit Kissi som jag var innan Miss World Sweden 2013 finalen!
Fokus för mig nu är ben, mage och rygg!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.