My first car – Ford Mustang

Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 preset Processed with VSCOcam with c1 presetFör er som på något mystiskt vis missat att jag fått min första och alldeles egna bil..så är jag chockad haha. För jag har nog aldrig skrutit så mycket i mitt liv, eller ja..jag har allmänt pratat om den..VÄLDIGT mycket. Men se bara hur fin den är? Det går ju inte att motstå den! Drömt om en Mustang det senaste året och särskilt en gul, så när min pappa kapade min drömbil visste jag inte vad jag skulle göra av mig själv.
Nej, jag ville inte ha en gul bil för att alla barn ska slå varandra och skrika ”gul bil”, om ni minns den leken ;)? Tycker att alldeles för många kör runt med så gråa bilder här i Sverige, så tänkte liva upp gråa Sverige med min bebis.
Föresten så har den redan ett namn ”Den gyllene kvicken”, riktigt fyndigt namn! Får in min HP-nördighet med, kan dock inte ta åt mig äran. Den går till Mich!
Min bil är hemma i Sverige nu, den har varit det i snart en månad och är redo att ta över Sveriges vägar. Wroom wroom, får ta och fota den här hemma snart!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *