Framsteg

large large (1) Högskoleprovet närmar sig med stora steg, tur nog så är det inte så avgörande för mig än! Det är till våren som jag måste få de poäng jag vill för att komma in på min drömutbildning! Så lägger upp lite motiverande citat, sitter dessutom och lyssnar på peppande musik för att ladda upp inför råplugg! Föresten fick jag ett samtal i morse om att jag fått jobb! Hade min intervju i onsdags och idag fick jag beskedet, wiho! Börjar jobba redan på onsdag 🙂 Fått jobb som privatlärare, jobbat lite som det innan med min granne men nu blir det en aning mer seriöst ;). Fått en elev, men ska nog ta och fixa mig en till. Alltid kul med lite extra knäck! No more Miss bortskämd..eller jo det kommer jag alltid att vara, men nu kan jag köpa allt som mina föräldrar tycker är onödigt att lägga pengar på hihi.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *