First Day At Work

glasses1Blev ingen update igår, då jag satt och plugga hela dagen fram tills att jag skulle jobba! Jobbet var lättare än jag trodde, fick träffa min första elev och vi gick igenom allt han behövde kunna inför sitt biologiprov. Det var en testlektion för att pröva på, men både jag och eleven var väldigt nöjda över hur det gick, så vi ska träffas idag igen för att repetera allt material innan provet! Har fyra elever till på gång, vi ska bara boka in när det passar och köra på! Det är som sagt ett väldigt enkelt jobb och inte tidskrävande heller, så jag hinner plugga och göra massa annat med om dagarna med. Vilket är viktigt för mig, sen så får jag bra betalt med som är ett litet plus i kanten ;). Träffade Michel efter jobbet, kände mig som en arbetande fru då jag ställde mig och lagade mat direkt. Men jag var vrålhungrig och det var han med, so nothing wrong with that! Nu ska jag hit the books, cya!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *