Muffin Bakery

Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with f2 presetMin fredag spenderades i affärer med Elin, blev ett par nya stövlar och en kavaj! Riktigt nöjd faktiskt, dock så är jag fortfarande lite osäker på skorna om det är verkligen det är dem jag sökt efter haha ;). Iallafall var det lika trevligt som vanligt, jag och Elin är väldigt lika till en vis grad men samtidigt totala motsatser..det gör oss väl till ett bra par? Opposite attract?
Vi delar iallafall passionen till sötsaker, så hon introducerade mig till Muffin Bakery på Drottninggatan där vi båda valde en typ av chokladmuffin. Jag valde en apelsinsmak, mums!
Nu blir det att krypa ner i sängen och se på Suits tills jag somnar, dags att samla krafter inför Högskoleprovet imorgon!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *