Look Of The Year Mixed Photos

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageJag har inte så mycket bilder från mina tävlingsdagar i Rom, men det kommer komma fler imorgon! Men det kommer komma en del från finalen, från catwalken och de är ju de som är de roligaste (enligt mig iaf). Jag hade en photoshoot minst en gång i timmen, och catwalks varje dag, plus ”modell-lektioner”. Så mina dagar där var fullspäckade, för att lära sig bli en så professionell modell som möjligt. Vilket var givande och kul, men samtidigt väldigt tröttsamt eftersom det var så intensivt.
Som det syns på bilderna, så blev vi väldigt bortskämda. Vi befann oss på väldigt exklusiva platser och fick massa mat och alkohol (kändes väldigt konstigt, då jag är van att man inte får dricka på skönhetstävlingar..men det här var en modelltävling så ;)). Glasen var ständigt fyllda med champange och vin, tummarna upp för det!
Fick dela rum med en rysk tjej och en från Lettland, ännu en gång hade jag en enorm tur med mina rumskompisar. Vi hade verkligen extremt kul ihop. Speciellt med Malvina (Lettland), vi har samma humor, så det var dagar fyllda av mycket skratt! Kommer sakna henne något rejält, får ta en kryssning dit någon helg! Det är det som är tråkigt med sånahär tävlingar, att man antagligen aldrig kommer få träffa alla dessa tjejer igen (man ska aldrig säga aldrig 😉 ) som man delat så mycket minnen med..
Aja, sitter nu nermyst i min pojkväns soffa och väntar på dagens PH avsnitt. Börjar blir spännande nu!

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.