Look Of The Year Snaps

image image image image image image image image image image image
Nu har Look of the year 2014 officiellt börjat, min första modelltävling! Det är helt annorlunda än skönhetstävlingar, inte lika mycket blingbling mer naturligt. Vilket ät rätt skönt men ovant, då jag är van med massa ögonskugga och lockar. Medan här kör man rakt, plattat hår och ingen ögonskugga eller en väldigt ljus. Som tur är har jag en annan pageant girl som roomie, Lativia så vi gör vårt bästa för att passa in 😉 vi delar även rum med Russia! Men L är helt klart min nya bästis, samma humor så det är mycket skratt.
Igår bestod hela dagen av Plåtningar och vi fick inte äta förens sent på kvällen..(höll på att svälta ihjäl mig). Men väntan var värt, vi gick till Harrys Bar, vilket är en väldigt känd resturang här i Rom. Audrey Hepburn, Arnold Swarsteneger (orkar inte kolla på hans stavning) mm har varit här! Där bjöds det på god mat och levande musik!

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.