Marstrand får nytt kurbad och spa!

Hej! Sommaren går fort och det är svårt att hinna att både utföra och skriva om allt som händer! Igår var det samråd på Båtellet, Marstrand – som en gång var Sveriges största varmbadhus! Planerna är i full gång med att planera ett helt nytt Kallbadhus med spa och medicinska behandlingar, ett nytt vandrarhem och ett nytt hotell! Jag är så spänd och tacksam över att vara en del av denna process och ser fram emot att börja projektera detta och utveckla Sveriges nya Thallasso spa!

10985272_1045568418804195_595516314388090427_n

Så här såg det ut i förr: Delar av anläggningen ”Marstrands Hafskuranstalt”. Bilden kan beräknas vara tagen mellan 1891 och 1904.

Mer info kommer när allt är klart! Men ett är säkert! Det blir massor av tång, lera och salta bad!

Har man redan lust att prova lite av detta kan man komma till Båtellet, Marstrand, nu på Lördag den 22/8  – där vi under Sekelskiftsdagarna, kör Strandparty från k.13.00! Masssor av aktiviteter, bad, strand spa, ostron & bubbel och härlig musik!

Välkomna!

Strandfest ny

 

 

 

1 kommentar

1 kommentar till Marstrand får nytt kurbad och spa!

  1. sdorttuii plmnr skriver:

    You made some good points there. I looked on the internet for the subject and found most guys will consent with your website.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *