Institutet testar ny produkt för akne vulgaris

Idag kom en ung kvinna till oss på SkinPlan institutet som har akne vulgaris. Vi kommer att hjälpa henne och ni kommer att få följa processen.

När vi mäter hennes hud med vår analys så ser vi att hennes sebumvärden är alldeles för höga i T-zonen och på kinderna. Dessutom har vi i mätningen sett att hon har torr hud.

Vi håller på att testa tabletter också som är till för att reglera sebumvärdet. Så först är det dom som vi vill testa i ca. 3 veckor. Därefter börjar vi med SkinPlans hudvårsdprodukter. Egentligen ville jag ge henne direkt rätt hudvård från SkinPlans sortiment, men måste först testa tabletterna som rekommenderas av vissa hudläkare i Frankrike.

Hur som helst, hon kommer att få en bättre hud genom SkinPlan.

Akne vulgaris på kvinna i 40-års åldern.

Akne vulgaris på kvinna i 40-års åldern.

3 kommentarer

3 kommentarer till Institutet testar ny produkt för akne vulgaris

 1. I would like to thank you for the efforts you’ve put in penning this blog.
  I really hope to see the same high-grade blog posts by
  you in the future as well. In truth, your creative writing abilities
  has inspired me to get my own, personal site now
  😉

 2. Bäst att först mäta din hud med SkinPlan för att se om du har riktigt höga sebum-värden. Om du har höga värden och torr hud så kan det vara så att torrheten blokerar dina porkanaler och finnar blidas.Använder du SkinPlan så återfuktas din hud och porkanalerna fungerar igen. Du kan alltid återkomma och kontrollmäta för att se hur dina hudvärden förbättras. Har din hud sebum-värden uppåt 99 så ska du absolut söka upp en hudläkare.Tabletterna som då brukar skrivas ut är läkemedlet Roaccutan ( en skruvad Vitamin A) eller Tetralysal. Lycka till Martina

 3. Johan skriver:

  Får man lov att fråga vad det är för tabletter som ska reglera sebumvärdet? Låter intressant, då sebumproduktion är mitt största problem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida