Om det svider så är det positivt

Ibland får vi in reklamationer på våra produkter. Vi försöker alltid att ta reda ut problemet som kunden upplever. Tyvärr märker vi att just de som har extremt låga fuktvärden och sebumvärden inte håller ut i 3 veckor för att sen göra en kontrollanalys. Dom kan få en rodnad eller uppleva att huden svider lite. Detta behöver inte alls betyda att man inte tål produkten. Detta uppstår ofta när man har en känslig hud som är just torr och har låga sebumvärden. Fukt som avgår från huden och fettet huden producerar ska vara ett skydd. Med dåliga och låga värden är huden ovan med fukt och fett och reagerar. Men har man lite tålamod så kommer man att märka och se en stor skillnad efter 3 veckor.

Håll ut och kom sen på en kontrollanalys. Vi bevisar att huden är på bättringsvägen och mår mycket bättre.

Våra produkter har ingredienser som är av medicinsk kvalitet. Alla är baserade på vetenskapliga studier med corneometer och sebumetermetoden.

Man kan tänka sig att en medicinsk produkt tar lite tid tills den verkar, så varför inte då med högkvalitativa SkinPlan?

Jag får höra dagligen om kunder som är så nöjda. Igår ringde en klinik som berättade att dom aldrig sålt så mycket hudvård någonsin som med SkinPlan. Jag frågade varför? ”Jo, alla är så intresserade av att få göra en kostnadsfri, vetenskaplig hudanalys, och sen att dom får veta exakt hur huden mår tycker dom är perfekt”. ”Klart att man inte kan låta bli att testa produkterna och få komma tillbaka sen för en kontrollanalys”.

Ingen panik om huden blir röd, det är ett bevis på att huden är på bättringsvägen.

Ingen panik om huden blir röd, det är ett bevis på att huden är på bättringsvägen.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *