Våga: Go Make-Up Free!

Tänk er hur många tjejer och  kvinnor som tror att alla celebriteter ser fantastiskt vackra ut, helt utan make-up. Men sanningen kommer alltmer fram. Tack, till alla paparazzis!! Ni har visat oss sanningen och är inte köpta mer av alla kändisar som ber er fotografera dom på beställning.

Senaste scoopet på Sharon Stone.

Sharon Stone, with and without.

Sharon Stone, with and without.

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Våga: Go Make-Up Free!

  1. Kul att höra Ingela! Glöm inte nu att använda i sommar SkinPlans Sun Control för den skyddar din hud extra när du använder AHA Fruit Acid Peeling 20%. Den skyddar så att du inte får pigment fläckar.

  2. Ingela skriver:

    Jag har nu prövat Fruit acid peeling samt ceramide recovery caps i 7 dagar och något är det med era produkter som gör att mig hud svarar VÄLDIGT bra. Jag har prövat de flesta av de dyrare märken som finns, men det här är något nytt. Jag har/hade djupa ”bekymmers rynkor! i pannan och de är så gott som borta. Har aldrig varit med om något liknande. Jag skulle haft före och efter bilder. Detta vore något för alla att se. Min man frågade vad jag hade gjort för jag såg så pigg ut!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida