Liten resa

Igår åkte vi, några bloggare på improveme iväg på krysning till Tallin. God mat och faktiskt bra underhållning. Nu efter frukosten skall vi på spabehandlingar men pool- och bastubad. Senare blir det lunch på restaurang Nero.

3 kommentarer

3 kommentarer till Liten resa

 1. LarSync skriver:

  Where To Buy Clomid In Uk [url=http://levibuyus.com]filitra vardenafil tablets[/url] Levitra Eccipienti Kamagra Oral Jelly 100mg Uk Buy Mifepristone And Misoprostol Online

 2. martinarichter skriver:

  Hej, Jag jobbar inte på någon klinik men vet precis vad du menar. Jag driver dock en akademi InjectAcademy där vi lär ut hur man gör behandlingar i fillers och botox. Vi lägger stort värde på att alla ska ge en konsultation där man eftersträvar ett naturligt och fräsch utseende. Man kan inte behandla bort ALLA rynkor för då ser man onaturlig ut. Jag rekommendera att du berättar till mig vad du bor så ska jag hjälpa dig vidare. Min email: [email protected]

 3. Susann skriver:

  Hej!
  Jag är ny läsare & undrar vilken klinik du jobbar på? Är intresserad av att boosta mitt 37-åriga ansikte i preventivt syfte för att fördröja onödiga rynkor framöver. Jag vill ha mimik och tycker en del rynkor är välkomna 🙂 Har dock vänner som gått ”way to far” med botox och relystane så vill gå till en klinik där ”less is more”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.