Anti-age

Idag är det många som vet att det bästa sättet för att få bort rynkor, är om man gör en filler- eller botoxbehandling. Trots detta köper alltfler anti-ageing cremer i tron på att även de ska fungera. Stora kosmetikföretag lägger mycket pengar i forskningen för att försöka få fram nya ingredienser och formuleringar. Men mest satsar de på marknadsföring. Det är med fiffiga påståenden sk. claims som man kan försöka locka och övertyga konsumenterna att cremer, serum och piller kan ta bort rynkor.

På estetikfronten händer det mer än inom kosmetik. Nya behandlingsmetoder dyker upp som laser, carboxy, mesoterapi och radiovågor. Jag tycker att alla anti-ageing kongresser är så spännande för här är också allt uppbackat av vetenskapliga studier.

41aT0g3Y4xL._SY355_

1 kommentar

1 kommentar till Anti-age

  1. Hi to all, how is the whole thing, I think every one
    is getting more from this site, and your views are fastidious
    for new visitors.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida