Förberedelser inför sommaren

Imorgon är vi alla lediga på kontoret och jag tänkte passa på att förbereda mig inför sommaren. Var idag på Vasa läkarmottagning och fick min första cellulitbehandling med AWT. Celluliter är  ett problem som drabbar 85-90% av oss kvinnor.

AWT (Acoustic Wave Therapy) är chockvågor som bryter ned fettcellerna och ökar blodflödet i vävnaden. Det finns många kopior på marknaden som marknadsför sig som jämbördiga med AWT. Problemet är att de inte har lika mycket energi i chockvågorna som AWT. Jag bokade in sammanlagt 8 behandlingar. Det kändes verkligen.  Efter behandlingen gick jag en snabb promenad i 30 minuter tillbaka till kontoret för att öka blodflödet. Man bör dessutom dricka mycket vatten första dagen. Apparaten kommer från det Schweiziska företaget Storz Medical som är pionjärer inom detta område. Det finns även flera vetenskapliga studier på AWT och det gör att jag kan känna mig trygg och vet att behandlingen kommer att ge mycket bra resultat.

Under helgen kommer jag att lägga på en kemisk peeling AHA Fruit Acid Peeling för att djurengöra huden. Därefter en mask, Hydro Gel Mask som återfuktar huden rejält. Till sist använde jagr Sun Control, allt från SkinPlan såklart. Solskydd är viktigt efter en kemisk peeling.

Kemisk peeling

Kemisk peeling

 

Superfukt

Superfukt

 

Bästa solskyddet, dessutom med en patenterad metod som garanterar skydd.

Bästa solskyddet, dessutom med en patenterad metod som garanterar skydd.

 

 

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Förberedelser inför sommaren

  1. Camilla skriver:

    Vad tycker du om AWT ??? Hur känns med resultaten ???

  2. Antonia skriver:

    10 inlägg per dag babes följ min blogg där ni får update all the time puss!
    antonianoaksson.blogg.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *