Det senaste inom fillers och botox

Fastän vi har blivit några fler på vårt företag så har vi fått ännu mer jobb! Vi har fullt upp varje dag och jag sitter oftast kvar tills sju, åtta på kvällen. Vi utvecklar nya produkter, till oss och andra. Sist håller jag på att sätta upp en verksamhet på V SoftLift  i hela Europa. Det är allt från avtal, layout, översättningar till nio språk, patent…

Den 15 november kommer en av de mest kända kirurgerna inom fillers och botox. Dr. Jean-Pierre Amsellem. Han kommer att undervisa läkare i Sverige, nya tekniker som ger ett naturligt utseende. Det är få som idag kan behandla utan att det syns. Jag menar att man inte ska se ett enda spår av botox eller fillers. Tyvärr blir alltfler överbehandlade. Var är läkarna som har modet att säga nej till en kund? Eller är det bara pengarna som gäller?

Om du tycker det här är intressant med estetiska behandlingar och vill se nya avancerade tekniker, så lottar jag ut en biljett. Det är till för läkare, men mitt mål är att få låta någon med intresse i detta ämne att vara med.

Skriv till mig på [email protected] Här är eventet:

 Avancerad workshop i Botox och filler

Dessutom visas följande behandlingar live:

Filler: Temple, lower eyelid, upper eyelid, tear trough, mandibular outline, jawline, chin, cheek and hands.

Botox: Unconventional uses of Botox.

Datum: Lördag, den 15 november 2014 kl. 15.00 – 18.30

Dr Jean-Pierre Amsellem, utbildad läkare på Université de Bordeaux. Specialiserad inom estetik och plastik. För närvarande aktiv medlem i Franska föreningen för fettskulptering S.F.L. (Société Française de Lipoplastie), och den Franska föreningen för estetisk kirurgi SFCE (Société Française de Chirurgie Esthétique.

Han har utvecklat ett eget och objektivt tillvägagångssätt för skönhetsbegreppet. Jean-Pierre är en expert på användande av fett och modellering. Han är författare till många artiklar och skrev boken ”Beauty is in the fat” om användning av fett för optimala skönhetsbehandlingar.   Under eftermiddagen serveras kaffé, te och sötsaker.

Dr. Jean Pierre Amsellem är mannen bakom en av världens senaste tekniker inom liposculpture som nu lanseras i Sverige och finns på tre kliniker.

Dr. Jean Pierre Amsellem är mannen bakom en av världens senaste tekniker inom liposculpture som nu lanseras i Sverige och finns på tre kliniker.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.