Fillers och Botox kan skapa ett beroende

Idag pratade jag med en klinik, som bad mig ta upp ett hett ämne: Kunder som kommer, ber om dyra behandlingar och sedan påstår att dom glömt bankkortet eller liknande och  sticker.

Hur som helst, dom betalar inte, är ytterst vänliga och garanterar att dom kommer tillbaka för att betala. Dom är så raffinerade och ber om att få betala in på kontot ” ska bara till bankomaten…”. Därför har alltfler kliniker börjat med förskottsbetalning.

Jag undrar verkligen vem dom är? Dessa personer som utan skam ljuger till sig behandlingar och inte har råd?

Idag gjorde jag lite forskning och har fått namn på två stycken. En tjej och en kille. Tjejen har bloggat förut, har flera polisanmälningar, mamma till en söt liten pojke. Killen, är överbehandlad, har enorma kinder och läppar. Han ser faktiskt inte bra ut.

Som det ser ut så är personerna beroende av estetiska behandlingar, likt alkohol eller droger. Bara känslan av att någon stuckit till dom några gånger  i vit rock när de ligger på britsen, är grejen. Felet är att dom inte har råd, det blir för dyrt om man måste gå ofta.

HJag har också träffat på några sådana kunder. Dom märker inte ens hur behandling på behandling gör att dom förlorar sitt utseende och börjar se hemska ut. Skönheten försvinner. Jag kan nog säga att jag tycker synd om dom.

Man vill bara reglera estetiska behandlingar som har få biverkningar jämfört med tatuering och piercing

Hmmmm…vilken härlig känsla, nu äntligen mår jag bra igen.

1 kommentar

1 kommentar till Fillers och Botox kan skapa ett beroende

  1. LarSync skriver:

    Premarin Levitra 60 Mg Diflucan Online buy levitra de como y celisborrar x What Is Propecia Hair Loss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.