Busy days in beauty business

Idag hade vi ett tidigt möte på morgonen på kontoret. Vi förbereder ett program som ska sändas en gång i veckan med allt om skönhet. Programmet bär namnet ”All About Beauty”. På fredag bär det ner till Göteborg där vi arrangerar en middag för kliniken APS Artistic Plastic Surgery. Vi har bjudit in tillsammans med kliniken flera bloggare och VIPs. Mer om det kan ni läsa på lördag.

Ska skriva en artikel om Liquid Face Lift till ett norskt magasin. Här använder man enbart fillers och resultatet blir en komplett föryngring av ansiktet. den 15 november kommer den kända franska kirurgen Jean-Pierre Amsellem hit och visar upp avancerade tekniker med både fillers och botox.

Signerade ett kontrakt idag med et kinesiskt företag som vill ha in svenska hudvårsdprodukter till Kina. Jag skall utveckla produkter till marknaden där samt leta efter riktigt bar hudvårdsprodukter som jag känner passar in. Produkterna visas sen upp i TV och säljs via kanalen. Det blir ett stort antal produkter som behövs. Jag blev helt chockad när dom nämnde hur många som måste levereras.

Med SkinPlan mäter man hudens vetenskapliga tillstånd på en minut.

Med SkinPlan mäter man hudens vetenskapliga tillstånd för att veta vilka produkter man skall använda.

 

 

Här packar vi ihop massor av produkter som vi ska ha med till eventet i Göteborg.

Här packar vi ihop massor av produkter som vi ska ha med till eventet i Göteborg.

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.