Another day in paradise

Idag har jag suttit och finpolerat bruksanvisningen och förpackningen på V SoftLift. Det skall korrigeras flera gånger om och flera läkare är involverade så att det blir perfekt. När det är klart så skall det översättas till nio olika språk. Vi ska lansera produkten i hela Europa. Kommer att bli så  bra.

Det är mycket arbete bakom en förpackning och vi är ett stort team som arbetar p alla detaljer.

Det är mycket arbete bakom en förpackning och vi är ett stort team som arbetar p alla detaljer.

Sen fick jag fint besök. Familjens lilla hund Winner, med efternamn Takes It All kom på besök. Han älskar att vara här för alla gullar med honom konstant. Så mycket uppmärksamhet får ha inte varje dag.

Under eftermiddagen dök min söta dotter Madeleine upp med sin mormor, min mamma som är 80 år och ser fantastisk ut. Hon seglar fortfarande varje sommar med sin segelbåt och älskar sol, vind, vatten och smällande segel.

 

 

Winner är sju år gammal men lika lekfull och busig som alltid.

Winner är sju år gammal men lika lekfull och busig som alltid.

 

Madeleine fyllde år idag och shoppade med sin mormor.

Madeleine fyllde år idag och shoppade med sin mormor.

 

 

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.