Beauty Gun

Vi har fått in en ny behandlingsapparat i vårt sortiment, den heter lite roligt nog, Beauty Gun. Låter lite hysteriskt men den är faktiskt helt revolutionerande.

Idag finns det en behandlingsmetod som heter  mesoterapi, där man  tillför huden med multivitaliserande näringsprodukter och hyaluronsyra. Mesoterapi är en mycket effektiv metod  för att återskapa dess ursprungliga kvalitet. Metoden är en anti-agebehandling med förmågan att återge huden dess naturliga glans och fasthet.

Normalt sker behandlingen genom att injicera vätska in i dermis. Men med Beauty Gun så sker det helt utan nål och med  Jontofores där man för in i huden de verksamma substanserna med en elektrisk ström. Känns skönt och skonsamt , ingen smärta alls. Tydligen kan man få in alla vitaminer och hyaluronsyra några mm in i huden. Vi ska testa och rapportera.

Jag är säker på att alla nålbehandlingar kommer att försvinna inom några år. En fillerbehandling sker genom att man stryker en appart över rynkan och en speciell vätska jämnar ut den.  Klinikerna kommer att få det lite tufft då alla kan göra behandlingen hemma.

Beauty Gun kommer från det Franska företaget  Anti Ageing Medical Systems.

Beauty Gun kommer från det Franska företaget Anti Ageing Medical Systems.

 


1 kommentar

1 kommentar till Beauty Gun

  1. Greate pieces. Keep writing such kind of information on your blog.
    Im really impressed by your site.
    Hey there, You’ve done a fantastic job. I’ll definitely digg it
    and individually recommend to my friends.

    I’m confident they will be benefited from this website.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *