Hektisk dag

Igår var jag inbjuden att delta i en paneldebatt som organiserats av Pingis från LCC, Löwengrip Care and Color och tidningen KOSMETIK. Båda har startat Kosmetik Breakfast Club där flera inom handeln med kosmetika och hudvård blir inbjudna och träffas. 

Vackra och kunniga Hedvig som skrivit för bla. Svenska Dagbladet och ELLE med Teja som ansvarar för kedjan Grand Parfymeri.

Vackra och kunniga Hedvig som skrivit för bla. Svenska Dagbladet och ELLE med Teja som ansvarar för kedjan Grand Parfymeri.

Det var på Audi forum och Isabella Löwengrip berättade också om hur hon utvecklar sina  produkter med hjälp av sociala medier. Hedvig von Mentzer, skönhetsskribent och bloggare för Kosmetik berättade om trender, Teja Mulic, Managing Director Grand på Parfymeri är en sann entreprenör som har fått verksamheten att växa tack vare sin insats i sociala medier. Terés Olofsson, kategorichef på Kronans Apotek framförde att dom ska bli bäst på hudvård.

Pingis intervjuade sin partner Isabella.

Pingis intervjuade sin partner Isabella.

Därefter fick jag åka hem snabbt för att träffa min kusin Fredrika som ska lansera en egenproducerad lakankollektion i Sverige. Hon bor nu i Paris och ansvarar för flera hektar bomullsplantage i Pakistan. Här tillverkar hon eget bomull av högsta kvalitet och låter sy ihop fantastiska lakan som ska hålla i minst 25 år. Vi bäddade en säng hemma hos mig. Man märker en enorm skillnad på kvalitet. Normalt kostar så hög kvalitet 8.000 till 12.000 kr. Vill du köpa Fredrikas kollektion så kan du besöka hennes webshop: http://www.sunberg.com. Pris, ca. 4000 kr.

Fredrika Sundberg har själv byggt upp all produktion i Pakistan och övervakar själv allt som bommullsplantagerna till tillverkning i fabrik.

Fredrika Sundberg har själv byggt upp all produktion i Pakistan och övervakar själv allt som bommullsplantagerna till tillverkning i fabrik.

Sist hade vi en mingelkväll på kliniken SkinPlan. Daniella berättade till sina inbjudan stamkunder om hennes nyinköpta behandlingsapparat från Frankrike. Dr. Lisa och Dr. Ulf berättade om sina behandlingar inom botulinum toxin och V SoftLift, det nya trådlyftet.

Daniella bjöd på Bubbel och kanapéer med lax och skagenröra.

Daniella bjöd på Bubbel och kanapéer med lax och skagenröra.

 

1 kommentar

1 kommentar till Hektisk dag

  1. ig skriver:

    It’s very simple to find out any topic on web as compared to books, as I found this piece
    of writing at this web site.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *