372. Every second is a chance to turn your life around

Dumma rygg och dumma huvud.

Ryggen är visserligen bättre idag, men huvudet värker. Jag är pigg i övrigt så jag frågar mig själv vad som är problemet här? Jag tror min rygg har blivit förkyld, och den har nu smittat mitt huvud. Jag har absolut inte ork att vara sjuk, kan man säga så? Detta innebär att jag nu ska bege mig på ett spinningpass. Förra gången hoppade jag av efter halva, haha, haraldrighäntkommeraldrighända.
Jag vågar inte börja gymma än, eftersom jag haft sådan värk i kroppen, men hur som tänkte jag köra lite övningar utan vikter. Nej, nu ska jag bege mig.. Efter jag stoppat i mig något sött……. Har ett extremt sockerbegär och har haft det två dagar nu, brukar aldrig ha sötsug på det viset, skyller på förkylning även där!

Påminnelse till mig själv: Träna lugnt.

1 kommentar

1 kommentar till 372. Every second is a chance to turn your life around

  1. Danne skriver:

    Sick and tired of being sick and tired.. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *