393. Outfit – You could be a sweet dream or a beautiful nightmare. Either way I don’t wanna wake up from you..

 • Tröja – Monki
 • Jeans – Tiger of Sweden
 • Skor – Jeffrey Campbell
 • Halsband – Lotta Niemi

2 kommentarer

2 kommentarer till 393. Outfit – You could be a sweet dream or a beautiful nightmare. Either way I don’t wanna wake up from you..

 1. matildasvensson skriver:

  Hej!
  Jag har dem båda! 😀 Gillar dem supermycket! Jag skulle rekommendera kabukin då den med platt topp packar lite mer och gör det svårare att riktigt jobba in pudret 🙂 Den platta ttycker jag personligen det är bättre att packa på avmattande pudeer med 🙂
  Kram!

 2. matilda skriver:

  Hej!
  Jag har en fråga angående borstar. Jag har hört att Tikeis borstar ska vara väldigt prisvärda & bra, tänkte därför beställa en borste till min mineralfoundation som jag har därifrån.
  Nu är det såhär att de har två olika borstar. En som är med flat topp http://www.tikei.se/produkter/borstar/tikei-borste-flat-top.php & en som är vanlig http://www.tikei.se/produkter/borstar/tikei-borste-ultimate-kabuki.php
  Så min fråga är nu, vad är det för skillnad? Vilken hade du rekommenderat?
  Är dessa borstarna bra? Eller rekommenderar du några andra i samma prisklass/billigare?
  Tack på förhand! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida