#nervös

My god vad jag slocknade igår efter jag hade jobbat! Det gick bra och jobba som fan trots 2h sömn på natten, och roligt var det. Men ögonen var ganska i kors och john blund hade naggat på mig sedan jag reste mig ur sängen från första början! Var en bra dag på jobbet iallafall roligt att träffa alla kunder och kollegor 🙂

IDAG är en stor dag. Ska till vårdcentralen idag och se om jag kan få remiss för op via landstinget för de där ”kroppsdelarna” jag berättade om. Lika med = klä av sig framför manlig doktor och visa upp sin kropp man inte är så nöjd med. Kommer bli jobbigt! Och jag är nervös, nervös för att han inte kommer se samma sak som jag ser eller att han inte ska förstå. Men kan inte mer än berätta från mitt hjärta hur jag känner över ”dem”. Och för att klargöra så är jag inte där för att ”lura” landstinget att betala min op som många andra gör, utan jag vantrivs verkligen med dessa kroppsdelar och jag skäms när jag visar dem. Det är inte meningen att kroppsdelarna ska se ut som en äldre människas kroppsdelar på en 22årings kropp pga av viktnedgång. Allt jag har kämpat för så borde jag åtminstone få vara nöjd med delar av min kropp.

Så nåja, andas in andas ut.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida