36% lättare och 100% lyckligare

Brister i karaktären

Mår riktigt dåligt psykiskt just nu i min viktminskningskamp. Jag har inte alls hållit dieten eller motionen senaste 2veckorna. Har tillåtit mig att äta. Inget så värst onyttigt, men mat liksom. Karaktären har trytit. Jag har inte mått bra alls de senaste månaderna egentligen, men jag har bara liksom fortsatt med vardagen, men så rann bägaren över för två veckor sedan och att leva med så mycket kaos på en gång och samtidigt en diet att följa blev så jäkla svårt helt plötsligt. Jag har nu gått upp 4 äckliga kilon och vågen visar 68,9kg. Jag mår dåligt över den siffran. Fattar inte att jag tillåtit det själv. MEN – jag ser det som en välbehövlig paus. Jag behövde nog denna pausen för att nu ta tag i mina allra sista kilon. Så tillbaka där jag en gång startade väntar nu. Jag återupptar nutrilett-shakesen med smak av vanilj. Med en sista jävlainammakamp ska jag nu plocka bort mellan 10-15kg till på min kropp. Jag stannar när JAG är nöjd, inte när någon annan säger det.  Determination deluxe.

Första dagarna är en pain in the ass, så det är bara dem dagarna som jag hoppas ska kunna fortlöpa snabbt och smidigt. För sen är jag igång och inget kan stoppa mig! Vill säga hej till mina 57kg inom kort! (kanske mindre, det ser jag i spegeln)

Inneboende…

Idag flyttar syster stor in till mig och min lilla etta! Kommer bli ett livligt samboskap några månader. 😉  Vi flyttade upp till Halmstad tillsammans 2010 och har ju bott ihop hela uppväxten så det här fixar vi! Blir några ekonomiska månader fram tills årskiftet då vi skiljer oss igen. Bara hardcore syskon som oss som kirrar detta! 


IDAG BLIR VI SAMBOS….

# Min första läsarfråga

Fråga:
Hur gjorde du för att gå ner så många kilon? Drack du bara pulver under perioden? eller också bars? Hur gör du när du är på fest/födelsedagar? 

Svar:
Jag började på Nutrilett och körde ren kur med bara pulver mina första 4 månader av dieten. Sedan började jag lägga in bars för att jag behövde ha något att tugga på. Det blev så ovarierat och tråkigt. Jag drack även färdiga shaker. Numera äter jag bara bars och färdiga shaker då jag inte längre klarar av pulverpåsarna. 🙂  När jag har varit på fest och födelsedagar har jag alltid haft med mig min diet och jag har haft karaktär att motstå vad som bjuds på. Senare vid speciella tillfällen valde jag att också äta men då alltid det nyttiga på bordet. Alkohol har jag inte haft någon regel på och det har jag druckit under hela dieten. Senaste månaderna har jag tillåtit mig att äta 1/2 ggr i veckan en kvällsmåltid.

#Tomhet

… känner jag efter läkarens brutala ”NEJ” det finns ingen kirurg inom landstinget som kommer vilja operera dina ”kroppssdelar” de är alldeles för fina. Han sa att det låg i mitt självförtroende och att de är det som jag ska jobba upp. Mitt självförtroende kommer aldrig att höjas sålänge det är som de är. Försökte förklara precis som jag kände och hur jag har det men han va en bestämd äldre man. Funderar på om just det, äldre man inte förstår vad som är vackert och inte vackert på en 22-årings kropp. Tänker be om en andra åsikt, annars får jag spara mina slantar själv och hoppas att jag kommer ha råd att fixa detta själv.

Är en ledsen och missnöjd flicka ikväll.

#nervös

My god vad jag slocknade igår efter jag hade jobbat! Det gick bra och jobba som fan trots 2h sömn på natten, och roligt var det. Men ögonen var ganska i kors och john blund hade naggat på mig sedan jag reste mig ur sängen från första början! Var en bra dag på jobbet iallafall roligt att träffa alla kunder och kollegor 🙂

IDAG är en stor dag. Ska till vårdcentralen idag och se om jag kan få remiss för op via landstinget för de där ”kroppsdelarna” jag berättade om. Lika med = klä av sig framför manlig doktor och visa upp sin kropp man inte är så nöjd med. Kommer bli jobbigt! Och jag är nervös, nervös för att han inte kommer se samma sak som jag ser eller att han inte ska förstå. Men kan inte mer än berätta från mitt hjärta hur jag känner över ”dem”. Och för att klargöra så är jag inte där för att ”lura” landstinget att betala min op som många andra gör, utan jag vantrivs verkligen med dessa kroppsdelar och jag skäms när jag visar dem. Det är inte meningen att kroppsdelarna ska se ut som en äldre människas kroppsdelar på en 22årings kropp pga av viktnedgång. Allt jag har kämpat för så borde jag åtminstone få vara nöjd med delar av min kropp.

Så nåja, andas in andas ut.

Morning glory

Säger godmorgon med vacker himmel och en hyffsat pigg tjej trots 2h sömn inatt. Bästa förutsättningarna för att jobba 12h asså. 😉 bra catte bra! Böir att tagga!

image

image