#Tomhet

… känner jag efter läkarens brutala ”NEJ” det finns ingen kirurg inom landstinget som kommer vilja operera dina ”kroppssdelar” de är alldeles för fina. Han sa att det låg i mitt självförtroende och att de är det som jag ska jobba upp. Mitt självförtroende kommer aldrig att höjas sålänge det är som de är. Försökte förklara precis som jag kände och hur jag har det men han va en bestämd äldre man. Funderar på om just det, äldre man inte förstår vad som är vackert och inte vackert på en 22-årings kropp. Tänker be om en andra åsikt, annars får jag spara mina slantar själv och hoppas att jag kommer ha råd att fixa detta själv.

Är en ledsen och missnöjd flicka ikväll.

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida