Brister i karaktären

Mår riktigt dåligt psykiskt just nu i min viktminskningskamp. Jag har inte alls hållit dieten eller motionen senaste 2veckorna. Har tillåtit mig att äta. Inget så värst onyttigt, men mat liksom. Karaktären har trytit. Jag har inte mått bra alls de senaste månaderna egentligen, men jag har bara liksom fortsatt med vardagen, men så rann bägaren över för två veckor sedan och att leva med så mycket kaos på en gång och samtidigt en diet att följa blev så jäkla svårt helt plötsligt. Jag har nu gått upp 4 äckliga kilon och vågen visar 68,9kg. Jag mår dåligt över den siffran. Fattar inte att jag tillåtit det själv. MEN – jag ser det som en välbehövlig paus. Jag behövde nog denna pausen för att nu ta tag i mina allra sista kilon. Så tillbaka där jag en gång startade väntar nu. Jag återupptar nutrilett-shakesen med smak av vanilj. Med en sista jävlainammakamp ska jag nu plocka bort mellan 10-15kg till på min kropp. Jag stannar när JAG är nöjd, inte när någon annan säger det.  Determination deluxe.

Första dagarna är en pain in the ass, så det är bara dem dagarna som jag hoppas ska kunna fortlöpa snabbt och smidigt. För sen är jag igång och inget kan stoppa mig! Vill säga hej till mina 57kg inom kort! (kanske mindre, det ser jag i spegeln)

2 kommentarer

2 kommentarer till Brister i karaktären

  1. Caroline Rådberg skriver:

    Du fixar det galant och som du säger den pausen behövde du gumman!! Du ska klappa dig på axeln och påminna dig själv om vilken fruktansvärd kamp du har gått igenom och vad du har åstadkommit! 🙂 va stolt över dig själv, och ta dom sista kilona med ett leende på läpparna. Tänk när du startade din kamp i januari vad du hafe framför dig då?

  2. Marie skriver:

    Du fixar det!
    Vi är alla människor som faller ibland. Det gör oss varken bara bättre eller sämre bara mänskliga! Det är vad vi gör för att ta oss därifrån som definierar oss!

    Du klarar allt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida