Tävling #1

Såååå, då var det dags för den första tävlingen! Såklart är priset något som har med hälsa & träning att göra =) Man vinner nämligen en stegräknare från Asaklitt. Hur bra är inte det nu när våren och sommaren börjar närma sig och man vill börja promenera/springa utomhus? Kom igen, skitbra ju! Deeeelta =)

Tävling: Lämna en kommentar under detta inlägget där du berättar om vilket/vilka mål du har med din kost och träning! (Om du själv har en blogg får du gärna länka den så jag kan länka dig vid en eventuell vinst!).

Avslutas:  Vinnaren presenteras på torsdagen den 11:e april!

Vinst: Stegräknare från Asaklitt.

För extra stor chans att vinna, länka min blogg på din egen blogg och meddela mig!

6 kommentarer

6 kommentarer till Tävling #1

 1. Ida skriver:

  Mitt mål med min träning och kost är att jag ska må bra. Nu och i framtiden.

 2. Julia skriver:

  Mitt mål just nu är att orka ta mig igenom ett halvmarathon i juli 🙂 En bra bit dit ännu men en stegräknare skulle iallfall hålla peppen uppe på att gå /springa längre sträckor!! Kran 🙂

 3. johanna skriver:

  hej 🙂
  jag är gärna med och tävlar!
  Mitt mål med träningen och kosten just nu är att få upp kondition och gå ner dem extra kilona som jag har gått upp under dem 7 månader som jag varit inlagd på sjukhus. Jag gick upp ca 20 kg och just nu har jag redan tappat ca 9 kg av dem. Ett annat mål som jag också har under 2013 är att orka springa ca 3-5 km utan att stanna och gå pga att jag inte orkar mer, det hade varit härligt!
  Ha en fin söndag!

 4. alexandra skriver:

  är i nuläget överviktig något som får mig att må dåligt både fysiskt och psykiskt, mitt mål är att nå en normal och hälsosam kropp, något jag försökt med många gånger. dock är det först nu jag faktiskt tror jag verkligen kommer lyckats, har ändrat mina kostvanor och rör på mig så ofta jag bara kan, är ofta ute och går, speciellt nu till våren sommaren kommer det bli mer av det, har suktat efter en stegräcknare länge nu och det skulle verkligen vara en stor motivation att vinna!

 5. Midia Saleh skriver:

  Hej! Jag är med och tävlar. 🙂 Mina mål är att bygga upp lite synliga muskler i armar, ben och rumpa så jag inte ser så tanig ut, stärka min rygg som jag jämt har ont i och må lika bra över min insida som jag gör över min utsida. Jag har redan märkt att träningen får mig att bli piggare på dagen, tröttare mot natten och har mindre huvudvärk än innan. Sen har jag hört att man ska gå 10 000 steg om dagen för att kroppen ska vara i toppform, och det är liiiiite jobbigt att räkna till 10 000, haha så en stegräknare hade varit perfekt. Kram:)

 6. Reb skriver:

  Mitt mål med min kost och träning är att hålla den ”formen” som jag är i nu och att eventuellt inspirera andra runt om mig! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *