Babygym och babysitter till Jason!

Idag kom Jasons mormor och beställde ett kit med ny babysitter och babygym till Jason! Han ska få det i namngivningspresent utav dom 🙂 guuud va bra!

Detta fina kit blev det! 🙂

Om babysittern:

Den är för både lek och vila och har avtagbar aktivitetsbåge med leksaker som stimulerar bebisens koordination och rörelseförmåga. Ryggstödet kan man justera i flera läggen. Finns även vibrationsenhet med separata strömbrytare för musik och melodier 🙂 lugnar bebisen lika bra som en åktur i bil som kan minska känningar utav kolik. Den gungar även efter bebisens egna rörelser. Avtagbar klädsel som man kan tvätta.
Från nyfödda bebisar upp till 11 kg. 

Om babygymmet:

Bebisen kommer ner till havets djup och kan simma med delfinerna 😉 Babygymmet är mjukt och mysigt i olika färger. Leksaker följer med som är säkra och pedagogiska! Gymmet är utformat för både rygg och magläge, medföljer även en kudde!

Bjud ner din bebis till havets djup, simma med delfiner, hälsa på den blyga sköldpaddan och busa med clownfisken!
Ett mjukt och mysigt babygym i härliga färgkombinationer. Medföljande säkra och pedagogiska leksaker som aktiverar och stimulerar din bebis koordination och rörelseförmåga. Babygymmet är utformat för både rygg- och magläge. Den medföljande kudden är konstruerad för att ge stöd åt mindre bebisar genom att placera kudden under bebisens armar.
– Mjuk och charmig sköldpadda som rodnar och spelar melodier – Fisk med ”dra-släpp-effek” – Fyra olika roliga leksaker medföljer – Mjuk delfin utformad som kudde för att ge stöd åt mindre bebisar – Vadderad mjuk matta – Mattan kan tvättas i maskin

Tänk alltid på säkerheten innan du köper något till din bebis. För Dig och Din bebis trygghet är alla våra babysitters och babygym CE-märkta och godkända enligt normerna EN71/EN12790.

TÄÄÄÄÄVLAR UT ETT LIKADANT BABYGYM HÄÄÄÄÄÄR!!!

Tack mormor och mormor´s gubbe! ^^, KKRAAAAM JASON =)

1 kommentar

1 kommentar till Babygym och babysitter till Jason!

  1. Dom såg riktigt härliga ut! 🙂 Åh, jag måste bara säga att Jason är riktigt fint namn. Inte så vanligt! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *