Helgen är slut

Nu vart helgen slut igen!! Dom bara susar förbi med en jääävla fart! Igår var vi hemma hos pappa på morgonen och åt frulle. Sedan körde jag pappa till stan och han lekte att vi övningskörde hahaha! ”kör bara” och då var de rött ljus, ”äsch kör på han” en bil brevid hahah tur att jag redan har körkort! Och aj va arg pappa hade blivit om jag hade gjort som han sa hahah! Sedan lämnade vi Jason till hans barnvakt, gick ganska bra i ca 2 timmar sedan hämtade vi han igen efter att ha vart på ett 50 årskalas:-) sedan körde jag min syster och kusin till festen sedan hem och soov! Och imorse vaknade jag med världens smile, Jason sov till 8.00 !!!! Trodde jag ja, klockan var ju 7.00 haha attans!
Nu ska jag kolla på spårlöst med min syster innan hon ska åka hem 🙂

image

Och på bilden kastar godis city ut 1 TON godis till alla som var där. Och det var knökat!!! Vi gick in o köpte snus och sedan kollade vi när alla skulle fånga godis med alla hjälpmedel dom hade, paraplyer, ikeasäckar, hinkar, påsar och jag vet inte allt folk hade haha. Vissa fick ju godis på sig, måste gjort skit ont!! Dom kastade ifrån taket! Haha yääyä, hörs imon puss

0 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida