Mysmorgon!

Vart en mysmorgon med mamma och Jason 🙂 gått på marknaden och fikat! Så härligt att vara med sin mamma! så man själv kan känna sig liten igen haha 😉 neeh, men de är gött att vara med mamsen! ^^, fick köpt en tröja iaf, mycket annat hittade vi inte.

Nu har mamma åkt till Ullared med min lillasyster och min lilla kusin ! 🙂 (dom är bara 20år) HAHA! Och jag har somnat Jason och ska ta de lugnt en stund, sedan kommer min älskling hem om ca en timma. =)

Jack Daniels ^^,  gillar dock inte whiskey!

Idag tänkte jag slänga upp lite julklappstips och farsdagstips åt er! Så håll utkik! =)

1 kommentar

1 kommentar till Mysmorgon!

  1. Mikael skriver:

    Hejsan, vilken fin blogg du har Sandrie!

    Jag hoppas det är okej att jag skriver detta här men jag undrar ifall du är intresserad av ett modeforum där man kan diskutera allt mellan himmel och jord som rör mode? Tanken är att hjälpa bloggare och andra med hemsidor att synas mer utan att behöva betala pengar. Eftersom vi har en hel del besökare så får man automatiskt fler läsare till sin sida om man gör bra inlägg, dessutom är man delaktig i en rolig gemenskap med likasinnade. Vi erbjuder också rabattkoder från välkända e-handlare, event, stylingtips och mycket mer. Om du bara vill läsa inlägg och inte bli medlem så är det helt ok men du får gärna visa ditt stöd genom att klicka på Facebook like knappen i forumet. Tack snälla för att du tar dig tid att kolla på detta. Ha en fin dag! / Tack och kram från ModeMikael

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida