Jag ska bli bäst!

På fredag tar mitt vikariat på Sveriges Radio slut för den här gången. Under ca två och ett halvt år har jag fått möjligheten att få arbeta som reporter på SR och det är helt otroligt hur mycket jag har lärt mig och utvecklats som person. Det finns så mycket jag tycker att jag har blivit duktig på, bland annat på att lyssna! Jag har mest sysslar med film och tv innan jag började arbeta på radion. Att spela in sin egen röst eller lyssna till andras röster och inte ha några bilder framför sig, det har varit en utmaning men jag har lärt mig otroligt mycket och kommer att ha nytta av det i mina framtida jobb inom media.

En annan sak jag har uppskattat väldigt mycket är alla kontakter jag har fått. Jag har träffat otroligt många människor. Jag vet att många har fördomar om andra människor och jag är inte felfri. Även jag har haft fördomar men jag har fått möta de. Jag har fått ställa mina frågor och fått chansen att lyssna på andra människor. Efter ca två år av möten med olika människor kan jag säga att mina fördomar är borta. Människor hamnar i olika situationer av olika anledningar och alla har sin historia. Man måste sluta se människor som en stor grupp och börja se individerna. De som har fördomar borde möta de människorna, det är så fördomar försvinner.

Nu ska jag i alla fall ge mig ut och ta mig an nya utmaningar! Som många vet så älskar jag att arbeta med film, bilder och människor. Min dröm sedan jag var liten har varit att få arbeta med TV. Jag tänker inte ge upp den drömmen. Under tre år nu ska jag studera till Tv-producent på Stockholms dramatiska högskola och jag är säker på att jag kommer att växa för varje dag och utvecklas som bara den! Artikel om mitt jobb i tidningen Journalisten

 

 

4 kommentarer

4 kommentarer till Jag ska bli bäst!

 1. Fantastic blog! Do you have any suggestions for aspiring writers?
  I’m hoping to start my own blog soon but I’m a little lost on everything.
  Would you recommend starting with a free platform like WordPress or
  go for a paid option? There are so many options out there that I’m completely overwhelmed ..
  Any tips? Many thanks!

 2. ig skriver:

  Good article. I’m dealing with a few of these issues as well..

 3. Lars skriver:

  Bra sagt Sara!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *