Popaganda

I fredags när jag satt på jobbet tog jag ett spontant beslut att gå på Popaganda tillsammans med min kompis Sanna. Biljetterna var dock väldigt dyra. Jag tänkte mest att det skulle bli kul för det var så fint väder och jag var på bra humör men jag tycker inte alls festivalen levde upp till mina förväntningar. Allt var väldigt segt, inget drag och alla som var där var väldigt opeppade kändes det som. Men, jag gav det en chans iallafall och jag hade det kul med Sanna.

I söndags var min kompis och före detta kollega på Sveriges Radio på besök och hon hade med sig bilen så vi åkte ut till Ulriksdals slott och åt en jätte god sallad. Att ha bil är så skönt och nu funderar jag på att ha en bil här i Stockholm så man kan åka ut till olika platser, stor handla och mycket mer som är så jobbigt med tunnelbana.

Nu har trailern för Tv programmet jag jobbar med just nu börjat gå på kanal 7! Fantastiska fynd heter det så håll utkik!

1 kommentar

1 kommentar till Popaganda

  1. I’m extremely impressed with your writing skills as neatly as with the format for your blog.
    Is that this a paid subject matter or did you customize it
    your self? Either way keep up the excellent
    quality writing, it’s uncommon to peer a nice weblog like this one these days..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *