BARNPROGRAM – MUMSLANDET

Att producera program för barn är nog det svåraste som finns. Man tror att det är lätt men att fånga barns koncentration kan vara en konst. När jag pluggade på Stockholms dramatiska högskola producerade jag en pilot för ett barnprogram som hette ”Mumslandet”. Jag tycker den blev rätt så bra och vi byggde studion på en vecka som skulle se ut som ett stort godisland. I dag så visade jag piloten som är på några minuter för min systers son Liam som är i rätt målgrupp och han gillade den. Jag har bara visat den för vuxna fram tills nu så det var kul att få visa den till rätt person.

1 kommentar

1 kommentar till BARNPROGRAM – MUMSLANDET

  1. Howdy! This is my first visit to your blog!
    We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche.
    Your blog provided us valuable information to work on. You have done a wonderful job!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *