MODE FRÅN MIN BARNDOM

När jag var liten reste vi ofta till Iran och då köpte jag med mig smycken som jag använde i Sverige. Då tyckte mina kompisar att jag hade konstiga smycken för att de var så annorlunda. Jag hade ett guldhalsband med mitt namn och ett armband som satt ihop med en ring. Självklart använde jag de i alla fall och ville inte vara som alla andra. NU är halsband  med namn och armband som sitter ihop med en ring det hetaste man typ kan ha i Sverige. Gå till vilken kläd/smyckesaffär du vill så hittar du såna armband och halsband.

389fbffd6f4609f9fa82824ec0193a99

 

2 kommentarer

2 kommentarer till MODE FRÅN MIN BARNDOM

  1. Carma skriver:

    It’s hard to find well-informed people in this particular
    subject, however, you sound like you know what you’re talking about!

    Thanks

  2. At this moment I am going to do my breakfast, when having my breakfast coming again to read other news.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *