Dagens outfit plus lite annat..

Först och främst vill jag säga; Vad glad jag blir av att läsa era fina kommentarer! Att ni verkligen har saknat mig och min blogg 🙂 Det värmer!!

Idag stack jag från kontoret lite tidigare för att ha ett möte med Hibbsen som precis kommit hem från en månad i Rom. Hur härligt?! Lite ”eat, pray, love”-vibe sådär.. Fast mest ”eat” sa Anna 😉 Och jag förstår henne! Hur kan man inte vilja frossa i god mat när man är i Rom. Det gjorde jag när jag var där över valborg med familjen. Pasta, pizza och glass i stora lass. Haha!

 

Sommarpäls Rodebjer, kappa Zara, tunika Asos.com, leggings kommer inte ihåg, skor Tory Burch, solglasögon Whyred och halsband Lanvin

 

Sedan hann jag gå in liten vända på stan innan jag skulle möta upp min mamma och bror för middag på Vassa Eggen. Och vad slank med då? Jo, lilla M:s första klädesplagg 😉 Kunde inte motstå denna sockersöta lilla pyjamas med tillhörande mössa från Livly

9 kommentarer

9 kommentarer till Dagens outfit plus lite annat..

 1. Jenny skriver:

  Jag hittade dig idag igen via Hibbs (och sedan bloggkommentatorerna) och är så glad! jag följde dig slaviskt back in the day (speciellt under NYC-tiden) och det är så kul att du är tillbaka. För gott, denna gång, hoppas vi! Grattis till knytet i magen också! Kram från mig

 2. Anna skriver:

  ÅH vad glad jag blir!!! Din gamla blogg var så himla fin och jag saknade den när den en dag bara försvann. Men jag förstår, allt har sin tid! Iallafall otroligt kul att du är tillbaka. Ser fram emot att följa allt kul du har att se fram emot i höst. Massa kramar från Anna i Malmö.

 3. Anna Eriksson skriver:

  Snygg outfit! 🙂

 4. Fannie skriver:

  Ursäkta mitt ordval, men… FAN VA KUL ATT DU ÄR TILLBAKA!!!! Har flera gånger googlat din namn i hopp om att du börjat blogga igen!! 😉 JIPPII!!

  ps. Grattis till den lilla tösen i magen!! du kommer bli en fin mamma!!! 🙂

 5. Emp skriver:

  Äntligen!! Har saknat ditt bloggande!

 6. Josefine skriver:

  Jättekul att du är tillbaka! Du var alltid en av mina favoriter att följa. Grattis till förlovningen och lilla bebisen

 7. Valentina skriver:

  OMG!!! I waited for your return here! I always followed your old blog from Italy! In Summer 2010, I’ve visited you in your bar in front of Djurgården and we took a picture together! Love you so much!!! Welcome back and congratulations!!!
  Puss puss
  Valentina

 8. julia skriver:

  E du fortfarande tillsammans med Jonas? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *