Veckans mage – v. 21

Tänkte införa en ny kategori här på bloggen – ”Veckans mage”. Egentligen är ju alla kategorier nya eftersom bloggen är ny, men ni fattar 😉

Är alltså i vecka 21 nu, vilket betyder att jag gått 5 månader och en vecka. Jag mår toppen och känner mig inte begränsad på något sätt. Jag gör allt jag vill göra helt enkelt! Med undantag för mitt sug efter rosévin och mojitos 😉 Det får jag helt enkelt vänta ett par månader med att ge efter för..

6 kommentarer

6 kommentarer till Veckans mage – v. 21

 1. Emma skriver:

  Så kul att du har börjat blogga igen! Följde dig aktivt sist och det var väldigt trist att du slutade men nu är du tillbaka! Stort grattis till både förlovningen och bebisen i magen! All lycka till dig!
  Kram Emma

 2. Karin skriver:

  Hej!
  Kul att du börjar blogga igen. Läste din blogg förut och inspireras av din stil. Du är en cool och drivande tjej! Och grattis till magen 🙂

  Kram Karin

 3. Jadore skriver:

  welcome baaaaack 😀 så skoj att du börjat blogga

 4. Z skriver:

  Hej Sophie, du planerar inte att borja twittra igen? Forstar om du har mycket att gora, undrar helt enkelt! Puss

  • sophierosensvard skriver:

   Inte helt omöjligt 😉 Ska komma igång med bloggen först och sen får vi se! Kram

 5. Sandra skriver:

  Hej,

  vad kul att börjat blogga igen! Följde dig från första början och via NY för att du sen tog en paus. Har verkligen saknat din blogg så det är kul att du är tillbaka. Har sett faktiskt ditt namn ibland figurera på Fb bland vänner och alltid undrat om du skulle återvända till bloggvärlden.

  Vad kul med bebis och förlovning. Grattis!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *