Palma-weekend!

Tänkte att jag skulle visa lite bilder från när jag var nere i Palma för två veckor sedan. Jag åkte först ner med en tjejkompis på torsdagen och sedan byttes hon av av pojkvän och mamma. 5 härliga dagar blev det!

Vi cyklade till olika stränder och klippor, solade och badade, åt goda luncher och middagar, shoppade lite och hade det sådär oförskämt bra i den 30-gradiga värmen 😉

Min pappa och hans fru har en våning i Palma, vilket är väldigt uppskattat av resten av familjen då vi kan åka ner och låna den lite då och då. Än så länge har jag varit där två gånger inkl denna gång. Men fler lär det bli! Planerar att åka ner några dagar i september med några tjejkompisar (om jag allt är bra med magen vill säga).

 

Full fart!

Chill på stranden..

Klippbad..

En bättre lunch på hotell Bendinat

Häftiga väggmålningar runt hörnet från där vi bor

Mage vecka 20 (ja, jag har haft en navelpiercing i min ungdom..tog ut den för nästan 10 år sedan men hålet hänger kvar…)

Härlig beach club i Andratx

Sista dagen på Puro Beach Club

Jobbar Jagodu från mobilen 🙂

10 kommentarer

10 kommentarer till Palma-weekend!

 1. RonFeadly skriver:

  Where To Order Pyridium Mastercard Accepted Where To Buy Diclofenac In England cheapest price for vardenafil 10mg Amoxicillin Dosage 875 Mg Cephalexin And Alchol

 2. RonFeadly skriver:

  Youll likely pay lower fees for a credit card cash advance than youd pay for a cash advance loan. [url=http://yourcashloan24.com]loans for people with bad credit[/url] The CPSC offers further rmendations on safe sleeping for infants.

 3. Sanna Ek skriver:

  Men vad glad jag blir att du fortfarande är tillsammans med Jonas! Ni har alltid verkat så kära och mysiga tillsammans:)

 4. Malin skriver:

  Hej Sophie!! Såå kul att du har börjat blogga igen=) Jag följde dej förr! Och det kommer jag fortsätta med nu! Är det din kille som håller på din mage??? Jag tycker jag känner igen honom från din gamla blogg? Hihi nyfiken! MVH Malin!

 5. Johanna skriver:

  älskar bilden där du har kofta på dig och visar magen, gud va fint det är att vara gravid!

 6. Lexi skriver:

  Hej Sophie! Vill bara saga att jag blev SA himla glad nar jag sag att du antligen borjat blogga igen, for din blogg har alltid varit min absoluta favoritblogg! Var sa besviken nar du slutade for nagra ar sedan och har letat flera ganger for att se om du borjat igen. 🙂 Sa himla kul att se pa bilden ovan att du fortfarande har din karesta, minns hur kar du var nar ni forst sags – sa GRATTIS till barnet! Det enda daliga ar att du nu fatt mig besatt av ett visst kladesplagg som jag inte har rad med… 🙂 Men som sagt jattekul att du bloggar igen, tack!

 7. Sandra skriver:

  Åhh har helt missat att du är tillbaka! Såå roligt har saknat dig och ditt bloggande!
  Och stort Grattis till tjejen i magen <3

  Kram Sandra

 8. Nina skriver:

  Vilka underbara bilder! 🙂

 9. Therese skriver:

  Åh vad härligt det ser ut! Jättemysiga bilder! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida