Where I spend most of my time :)

Såhär ser det ut där jag jobbar! 

Kanske lite stökigt på min plats idag, men tro mig, jag har stenkoll på allt!! Trots gravidhjärna 😉

Klänningen kommer från Lindex. 299 pix! Ett toppenköp helt enkelt 🙂

3 kommentarer

3 kommentarer till Where I spend most of my time :)

 1. Sofie skriver:

  Vilken rolig överaskning att du är tillbaka! Jag har saknat din blogg länge, att du dessutom var gravid var otroligt roligt att läsa och passande för min del då jag också väntar bebis till 2:a november. Jag behöver lite gravid-inspiration att läsa om 🙂

  /Sofie

  • sophierosensvard skriver:

   Åh! Grattis till graviditeten! Vet ni om det blir en pojke eller flicka? 😉

 2. Erica skriver:

  Kul att du börjat blogga igen! Du är väldigt inspirerande! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.