29

Veckans mage! Som dock inte är så stor såhär på morgonkvisten 😉 Men jag har iofs inte blivit så stor överlag. Är i vecka 29 nu och har gått upp 4 kilo.

20120821-080256.jpg

20120821-085441.jpg

18 kommentarer

18 kommentarer till 29

 1. karina skriver:

  Så avundsjuk jag blir, du har en sån fin mage! själv är jag i 5.e månad men växer bara på bredden…

 2. Hej!!

  Har på nått sätt kommit över din blogg och blev genast intresserad av att läsa igenom lite, då jag själv är gravid. Alltid kul att läsa om andras upplevelser. Jag har i dag publicerat ett inlägg på min egna blogg om just ämnet ”träning under graviditet”.
  Jag jobbar med träning, i friskvårdsbranschen är utbildad inom träning, kost och dans och förundras av folks okunskap kring just ämnet ’träning under graviditet’. De flesta, i min närvaro, är positiva till träning och ’normal’ viktuppgång, under graviditet. Men jag tänker på de som inte har sjukgymnaster, kiropraktorer, dietister, personliga tränare och annan expertis i sin omgivning borde bli vettskrämda av de som pratar om att ”man borde vara så försiktig och inte träna för hårt” Att träna och motioner är det bästa du kan göra under din graviditet och det finns ingen forskning som visar motsatsen. Däremot ska man lyssna på kroppen och kroppens signaler – och till det krävs en medveten och en kroppskännedom.

  Läs gärna vidare på min blogg; http://sandra-danceforlife.blogspot.se/2012/08/traning-under-graviditet.html?m=1

  Ta hand om dig och njut av varje sekund, det blir bara bättre och mysigare.

  Sandra (4 v kvar till BF, viktuppgång: 9 kg, lilla Theo är fullt frisk, alla värden är perfekta och jag tränar fortfarande 3 ggr/veckan. Mår prima, känner mig starkare än någonsin, pigg, fräsch och är glad. Min filosofi är; mår mamman bra, mår bebisen bra. Min barnmorska ser mig som en inspirerande gravid kvinna och stöttar mig till fullo)

  • sophierosensvard skriver:

   Tack för din kommentar!

   Fler borde verkligen informeras om hur bra träningen är under graviditeten!

   Kram!

 3. ida skriver:

  Vad är det för app du har? tycker inte du ska träna så värst mycket och slappna av mer, du dör inte om du går upp 10kg!

  • sophierosensvard skriver:

   Det vet jag att jag inte gör 😉 Men jag mår bra av att röra på mig och träna lite styrka då och då. Och så länge jag gör ngt jag mår bra av fortsätter jag gärna. Sedan har jag trappat ner på träningen och kör inte lika hårt längre.
   Menar du appen jag tar bilder med? Den heter ”Vintage Photo”.

   Kram

 4. Nanna skriver:

  Känns som att det är osunt att träna så mkt som du gör och gå upp så lite,fast jag antar att det i te är det:)hur blev 3 d ultraljudet,kan du inte visa:)
  Du är jättefin!

  • sophierosensvard skriver:

   Som du ser på mitt svar till Ida så har jag trappat ner på träningen och enligt min barnmorska är alla mina värden superbra och jag mår bra så då kör jag på. Så fort jag känner obehag av träningen slutar jag såklart! Jag lyssnar på min kropp 🙂

 5. Jennie skriver:

  Jag är i vecka 26 och har gått upp 12kilo. Många som säger att det knappt syns dock, bra att vara lång 😉 Med första barnet gick jag upp 25kilo och mådde skitdåligt över det, den här gången struntar jag i vilket så länge bebis mår bra.

  Sen vet jag ju iofs att det var lätt att gå ner det efter med denna gången 😉

  • sophierosensvard skriver:

   Det är ju verkligen olika för alla! Jag är ju ganska liten så jag behöver inte lägga på mig så mycket men jag har 11 veckor kvar så det lär bli några kilo till! Särskilt mot slutet 😉

 6. Anna skriver:

  Fin fint! Men hoppas du inte skadar barnet genom att vara nojjig över din vikt. Njut utav din graviditet och låt kroppen gå upp det den behöver för ditt barns skull :).

  All lycka :).

  • sophierosensvard skriver:

   Jag är inte nojig över min vikt. Som sagt alla mina värden är bra och magen växer som den ska. Jag ligger mitt på normalkurvan! Jag tänker hela tiden på min lilla dotter i magen och att hon ska må bra!

 7. Emms skriver:

  Så söt!

 8. madeleine skriver:

  Underbart sött med gravidmage! 🙂
  du är otroligt fin!
  kram! 😀

 9. Linda skriver:

  Hörru Sophie, ville bara säga att du är så strålande fin med din söta gravidmage, verkligen den vackraste blivande mamman jag sett 🙂 kram!

 10. Jenny B skriver:

  Perfekta gravidmagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *