Champagne på jobbet!

Här är jag och min kollega Jacob. Han är vår eminenta AD här på Jagodu. 

Våra kontorsgrannar har precis lanserat sin nya sajt Justbid.me och bjöd in oss på skumpa för att fira 🙂 Skål!

10 kommentarer

10 kommentarer till Champagne på jobbet!

 1. myperma skriver:

  Basinger s pharmacy. doxycycline monohydrate uses A 68- year- old Caucasian man presented with a 7- year history of papulopustular rosacea, moderate grade 5, which extended over the entire surface of his face.

 2. Expicle skriver:

  tamoxifen serm When you get the blood work results back, if your testosterone levels are not recovered which I suspect they won t be what you need to do is re-run a proper PCT to restore your natural testosterone production.

 3. amidofe skriver:

  Each participant provided informed consent. clomid from canada Nonsupplemented luteal phase characteristics after the administration of recombinant human chorionic gonadotropin, recombinant luteinizing hormone, or gonadotropin-releasing hormone GnRH agonist to induce final oocyte maturation in in vitro fertilization patients after ovarian stimulation with recombinant follicle-stimulating hormone and GnRH antagonist cotreatment.

 4. A skriver:

  Har aldrig någonsin sett en människa så perfekt vid en graviditet! Du strålar Sophie

 5. Elin skriver:

  Skönt att bara ta det lugnt en kväll som denna! Du som älskar väskor….. När du har tid titta in på http://www.elaofsweden.com massor av snygga saker! Måste bara tipsa när jag ändå tittade förbi din blogg

 6. champagne? skriver:

  champagne när man är gravid :O

 7. Jonna skriver:

  På tal om kommentarer. Tror vi småbarnsföräldrar är dåliga på att kommentera, du kommer märka att man mest hinner läsa och knappt skriva sen när den lilla kommer 🙂 men jag är glad att jag hittat tillbaka till din blogg, hade under småbarnstiden missat att du börjat igen. Och jag älskar väskan från COS som jag köpte av dig, precis vad jag hade letat efter 🙂 längtar tills COS kommer hit till Göteborg i höst. Nu har dottern somnat i mitt knä så dags att bära in henne till sängen..

 8. Nicole skriver:

  Hej S!
  Kan inte du göra ett ”väsk-inlägg”?
  Vilka som är riktiga designer klassiker och lite info om dem. Gärna tips på vad för väska man ska köpa som sitt första stora väsk köp… Hade varit kul!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.