Begäääär!

Jag har fått någon knäpp senaste tiden! Vill göra mig av med nästan allt jag har hemma i form av kläder, väskor och skor och inhandla nytt. Jag känner hur det riktigt kliar i fingrarna på mig och detta begär bokstavligt talat känns fysiskt i hela kroppen. Jag ser framför mig hur jag hänger upp allt fint i garderoben på nya galgar, viker plaggen noga och sorterar allt efter färg. Åh, jag blir alldeles varm i kroppen när jag tänker på hur fint det skulle kunna se ut i min garderob (önskar den var större dock..).

Detta måste ju vara hormoner som spökar, för även om jag aldrig någonsin skulle sticka under stolen med att jag tycker om att shoppa så är detta något extremt. Det måste vara något med att mitt liv snart kommer genomgå en väldigt stor förändring, i och med bebisen som kommer, och att jag då vill genomgå ytterligare en förändring på ett annat plan, nämligen kläd/sko/väsk-planet.

Jag tror jag har nämnt förut att jag inte haft en endaste lilla craving under hela graviditeten, och då syftar jag på cravings i form av mat. Till höger och vänster får jag höra om kvinnor som bara vill äta skumtomtar, saltgurkor eller lakrits. Men jag har inte känt en craving efter något. Inget alls. Så detta med mitt shoppingbegär måste helt enkelt vara min graviditets-craving.. Och jag skäms samtidigt som jag gråter inombords för jag kan ju inte få utlopp för den! Den som får ett sug efter en saltgurka kan ju bara gå och köpa den där satans saltgurkan. Men jag kan ju omöjligt köpa ett par nya skor varenda gång jag känner att suget börjar krypa på. Hemskt orättvist..

Nu låter det kanske som att jag är världens ytligaste människa, och jag sa ju nyss att jag skäms över detta. Men jag kan liksom inte rå för det. Det är hormonerna!!

Idag handlar allt om skor. Jag känner i hela kroppen att jag verkligen är värd att uppdatera min skogarderob med några fina loafers och boots. Hur jag ska tillfredsställa detta begär har jag ingen aning om i nuläget…

Jag bokstavligen dreglar…

17 kommentarer

17 kommentarer till Begäääär!

 1. Riktigt snygga! Du har verkligen en inspirerande blogg! Har du tittat in på elaofsweden.com? Massor av nyheter till hösten.

 2. N skriver:

  Haha jag har redan ett ha-begär så jag hoppas att det INTE ökar när jag blir gravid. Då blir det en väldigt dyr graviditet…

  • sophierosensvard skriver:

   Ja, det är det som är kruxet liksom.. 😉 Man är ju inte direkt craving-fri på klädområdet vanligtvis heller 😉

 3. Anna skriver:

  Samma sak här. Kan också bero på alla förändringar med den lilla som kommer i nov och nytt hus som ska inredas. Klädbegäret är nog lite att de är höst (=utbyte av garderob) plus att alla de där tajta topparna inte sitter som de är tänkt.. Fast de blir nog bra, dyrt men bra.

 4. Emma skriver:

  Jag tror att många upplever liknande cravings såhär under höstperioden eftersom det är mycket mer man behöver under denna årstid… Och modehusen bjuder på mer välskräddat och snyggare grejer att vilja poppa upp garderoben med 😉 Har kikat på dessa leo loafers från Tods också, galet snygga!

 5. Sofie skriver:

  Du är inte ensam 🙂 samma sak för mig, min bebis kommer i november och jag har hittills inte haft några cravings whatsoever! Men, jag vill shoppa, shoppa, shoppa allt nytt och rensa bort gammalt! Känns skönt att det inte bara är jag 🙂

  Gillar alla skor du la upp!

 6. Jenny B skriver:

  Hehe, de där skorna var så fina att jag dreglar fast jag inte är gravid 🙂

 7. Jennie skriver:

  Hej.
  Jag väntar också mitt första barn i november, och har fått dille på att slänga saker. Tömmer lådor, skåp, rensar ut och vill köpa nytt till hemmet.. 🙂 kul att följa dig som väntar barn i samma månad. Härlig att läsa om ditt liv.

 8. susan skriver:

  Totally understand u,always nice with new shoes, boots…;), var kommer de de svarta med gulddetaljer och kilklackarna ifrån?, de två sista av intresse:)

  • sophierosensvard skriver:

   Kilklackarna är från Isabel Marant och de svarta med guldspänne är från Alexander McQueen 🙂

 9. karina skriver:

  Näääää du, det med en ny garderob är nog ganska vanlig att vilja ha, kanske just för att man oftast inte passar i ngt och har redan i tankarna att kilona kommer att rasa i en jädrans fart så lika bra att vara redo:) fast mig tog det 5 mån att gå ner och under tiden köpte jag otroliga mängder bäbiskläder till min skatt trots att jag var ute efter snygga plagg till mig själv.

  • sophierosensvard skriver:

   😉 Kläder till M vill jag också köpa massor av! Tycker mammapenningen borde höjas! Haha! 😉

 10. Elenore skriver:

  De med kilklack var skitsnygga! Ge mig!

  Jag har en tävling just nu på min blogg där man kan vinna fiskpedikyr. Kanske skulle vara något för dig? 🙂
  http://www.elenoree.com/2012/09/tavling-vinn-fiskpedikyr-fran.html

  Mvh

  Elenoree

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *