Maxines favoriter

ZARA gör verkligen söta barnkläder! Och till helt okej priser med tanke på kvalitén och materialen i många av plaggen.

20130813-102804.jpg
Igår var Maxine klädd i både tröja och byxor från ZARA. Enkla att ta på, mjuka och bekväma och fina att se på! 🙂 Liknande outfit från t.ex. franska Bonpoint skulle kostat säkert tre gånger så mycket. Maxine har några jättefina plagg från Bonpoint men de är köpta på rea, vilket känns mer rimligt.

Rosetten är köpt på NK.

Jag gillar även Newbie från Kappahl som jag tycker har väldigt söta kläder till små flickor.

Vilka är era favoritmärken till era små?

När jag ändå är inne på detta med bebiskläder och diverse attiraljer så vill jag tipsa om att ett annat av Maxines favoritmärken, Elodie Details, som nu i helgen har utförsäljning i butiken!

20130813-104118.jpg

Maxine har nog halva butikens sortiment vid det här laget och allt är bara toppenfint 🙂

5 kommentarer

5 kommentarer till Maxines favoriter

 1. Jenny skriver:

  Så söta! Har samma favoritmärken till vår tjej! Guuuud så bra med utförsäljningen, håller just nu på att letar efter åkpåse och hoppas på att Apple of My eye är med på rean som om någon månad bytas ut mot dynan 😉 kram!

 2. Jessica skriver:

  Jag har en 10-månaders pojke och jag köper nästan alla hans kläder från Pomp de Lux. De har en webbshop annars kan man gå på homepartyn. Gillar newbie också men brukar vara så utplockat i storlekarna. Gillar inte massa tryck och ”skit”, skulle aldrig få för mig att ta på min son en tröja med Bamse eller Spiderman eller liknande.

 3. Emelie skriver:

  Älskar Newbie! 🙂 Önskar jag hade en Zara-butik närmare, de har stängt den i Täby. De har verkligen söta kläder till de små :). På Lindex kan man hitta små godbitar ibland också. Men allra finast är how to kiss a frog och Noa Noa, dock inte alltid de mest praktiska.

 4. Helena skriver:

  Jag håller med dig! Zara är fantastiska på sina kläder till våra små. Fast de rätt små i storlekarna. Min dotter är 5 månader och använder 6-9 månader på alla kläder. Hon är iofs rätt lång 🙂
  Älskar även Newbie, deras kläder är så mjuka och härliga. Klänningar och koftor köper vi från Noa Noa!

 5. Anna skriver:

  Hon e så söt din lilla tjej!
  Håller på att lägga en beställning på zara.com till min 1-åring men blir osäker på storlek? E dem små eller stora, normala..?
  Tack på förhand! 🙂

  Anna

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida