Skönhet börjar inifrån!

Nog för att min blogg
ligger här på Improveme som är Nordens största hälso- och
skönhetssajt, men faktum är ju att jag verkligen är intresserad av
dessa områden och blir det mer och mer ju äldre jag blir. Skönhet
börjar ju inifrån, eller hur? Och ni har säkert själva upplevt
dagar då man känner sig trött och glåmig och att det då inte spelar
någon roll hur mycket smink man kladdar ner ansiktet med eller hur
man klär upp kroppen i ens finaste kläder. Känslan sitter kvar
ändå! Det är därför jag till stor del garderobsrensar titt som
tätt. När jag känner mig hälsosam, fräsch, snygg och pigg så är det
enkelheten i mina basplagg som jag trivs bäst i. Det är ju mina
klara ögon, mitt svallande hår, min lyster i hyn och min positiva
utstrålning som jag helst vill att folk omkring mig lägger märke
till 🙂

20131001-094819.jpg

Därför blev jag jätteglad över förfrågan om jag ville bli ”spokes person” för den nya produkten ”Imedeen Hair & Nails”, ett naturligt kosttillskott som
stärker hår och naglar. Och Imedeens ledord är just ”Skönhet börjar
inifrån”! För mig har det iaf alltid varit så att när jag inte
tagit hand om min kropp och gett den det som den mår allra bäst av
så syns det på just naglar, hår och även i huden. Torrt och sprött
hår, naglar som skivar sig och grådaskig, glåmig hy. Men med det
sagt betyder ju inte det att man kan proppa kroppen full med
onyttigheter och slarva med hygienen för att sedan tro att några
tabletter om dagen ska agera magiskt trollspö som hux flux ger dig
det där friska och sunda utseendet. Nej, vi talar ju om ett
tillskott som vi alltså använder utöver vår
naturliga och näringsrika kost, daglig rengöring och hygien,
träning och en positivt inställning. Då får vi det allra bästa
resultatet! Och nu har Ni chansen att vinna er egen förpackning av
Imedeen Hair & Nails som kommer ut i butik först nästa
vecka! Varje förpackning innehåller 60 tabletter, eller kapslar i
detta fall (de aktiva ingredienserna tas upp lättare) som tas en
gång om dagen i samband med måltid och räcker då i 2 månader. Länge
nog för att du förhoppningsvis ska börja se en förändring och
förbättring i ditt hår och dina naglar. Jag tog min första tablett
imorse till min frukost och kommer hålla er uppdaterade på hur jag
upplever produkten och om den håller vad den lovar!

20131001-095015.jpg

20131001-095025.jpg

För att vinna vill jag att Du
beskriver vad skönhet är för Dig och vad som är ditt speciella
”knep” för att få håret att svaja och glänsa som i
schampoo-reklamen och för att få naglarna att hålla även under våra
bistra vintermånader. Lämna din kommentar under detta inlägg så
väljer jag ut en vinnare på fredag den 4 oktober. Lycka
till!!

19 kommentarer

19 kommentarer till Skönhet börjar inifrån!

 1. https://telegra.ph/vypolnenie-kontrolnyh-rabot-09-29-15 дипломные на заказ недорого

  Как оформить заказ
  1) Заполните форму заказа на нашем сайте

  Нажмите на кнопку «Заказать работу»
  Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме.На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
  Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
  2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.

  3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.

  4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ.Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.

  5) Сдайте работу на отлично!
  https://graph.org/reshenie-kontrolnyh-09-29-17 курсовые на заказ

  @tele

 2. AndreevskijVetty skriver:

  https://graph.org/zakazat-diplomnuyu-09-29 дипломные на заказ

  ПОБЕЖДАЕМ ЗАЧЕТЫ, СЕССИЮ И ТРУДНЫЕ ПРЕДМЕТЫ
  Помощь в выполнении курсовых, дипломных контрольных и многих других работ

  Оставь заявку — остальное сделаем мы

  – Строго соблюдаем требования методички, знаем все ГОСТы и нормы АНТИПЛАГИАТА
  – Все работы проходят проверку качества перед отправкой клиенту, вы гарантировано получите отличный материал
  – Ваши деньги в безопасности. В случае несоответствующего выполнения работы мы вернем вам деньги
  https://telegra.ph/kursovye-na-zakaz-09-29-18 реферат на заказ

  @tele

 3. SposobinVetty skriver:

  https://telegra.ph/napisanie-kursovyh-rabot-09-29-13 заказать дипломную работу

  Как оформить заказ
  1) Заполните форму заказа на нашем сайте

  Нажмите на кнопку «Заказать работу»
  Авторизуйтесь через Вконтакте или заполните ваши контактные данные в открывшейся форме.На указанные вами контакты придет уведомления о цене вашего заказа, вопросы менеджера и другая полезная информация.
  Дайте максимально развернутую информацию о Вашем заказе, сроках выполнения и прикрепите файлы, если они есть.
  2) Внесите предоплату 50 процентов, чтобы мы приступили к выполнению.

  3) Следите за вашим заказом. Вы можете следить за статусом вашего заказ в личном кабинете. Также согласовывать все детали выполнения работы с Вашим автором.

  4) Когда Ваш заказ будет готов полностью, Вы можете ознакомиться с его частью. После этого необходимо внести остаток оплаты, чтобы скачать весь заказ.Все файлы вашего заказа можно скачать в личном кабинете или попросить менеджера выслать их вам на почту.

  5) Сдайте работу на отлично!
  https://telegra.ph/kursovye-raboty-na-zakaz-09-29-9 написание курсовых работ на заказ

  =tele=

 4. Georgeibz skriver:

  https://torgovaya.xyz/steps/ система ”three steps”

  2 дня на обучение и от 100 000 в месяц на 1. Скопировал 2. Поправил, 3. Заработал

  Продуманное обучение от и до, чтобы каждый смог начать зарабатывать
  Работать можно из любой точки земного шара, где есть доступ в интернет
  Заработок не имеет потолка, вы можете развиваться и зарабатывать в разы больше, а мы вам в этом поможем
  Доведем до результата, даже если вы до этого не знали, что такое интернет
  Круглосуточный доступ к базе знаний и поддержке 24/7
  https://torgovaya.xyz/steps/

 5. annadRop skriver:

  [url=http://arthurvwsn28372.dsiblogger.com/28600923/interpult-studio]Seoul Metropolitan Police Agency[/url]

  @=seo

 6. GabrielJaf skriver:

  Join the Bitcoin System

  Learn more: http://superdollar.xyz

  Listen to our members who rely on our software to fund their luxury lifestyle:

  Michael Zusman
  The results of the program speak for themselves … As promised, I was earning over $ 13,000 a day. Do I really need to say more?
  Lewis H.
  It’s true? I only joined 2 days ago and my account balance has already increased to a whopping € 27,484.98 !!!
  Paulo Fonzi
  Yesterday I quit my job … and today I’m at a pool party in Vegas! Life is AMAZING thanks to the Bitcoin system. THANKS STEVE!
  Chris Hadid
  I ask my wife to squeeze me every morning when I wake up and check my bank account. I have never seen this amount in my bank account. And it continues to grow and grow … this is what I’ve been waiting for all my life. Now that I have felt what it means to be my own boss and make tens of thousands of dollars every week, I will never look back!
  Daniel Pelts
  Surprisingly, I used to be a Wall Street investor. And I’ve never seen anything like it in my 10 years at the company. All my colleagues thought I was crazy when I left the company to devote myself entirely to the Bitcoin System software. Now that the profit is 384,594 euros, all my colleagues CAN let them in.

  Meet Steve McKay
  The genius of the Bitcoin system. Hello
  – I am a former software developer for a large firm, which I mention the name as a giveaway
  I Compared to early investors in Uber, Facebook or Airbnb, this software is creating millionaires in record time. If you want to make a million with Bitcoin, watch the video above to see how. Your friend, Steve McKay

  Jump to be the first: https://bit.ly/3iCggV1

 7. WalterLek skriver:

  https://bit.ly/2xCED2D – Зеркало-бортовой компьютер

 8. Angelsen skriver:

  http://bit.ly/2LygUWP – как начать знакомство в интернете

 9. Angelsen skriver:

  http://bit.ly/2LygUWP – бесплатные знакомства

 10. LarSync skriver:

  Levothyroxine Tablets To Buy [url=http://costofcial.com ]online pharmacy[/url] Clomid Bouffees Chaleur Lisinopril Overdose

 11. Karin skriver:

  Skönhet för mig handlar om att ”work with what you’ve got”! Har jag en dåig hårdag sätter jag upp håret i en hög knut och fokuserar istället på en rödmålad mun. Känns min hy glåmig glammar jag till håret med en locktång. Istället för att fokusera på vad jag inte tycker om med mig själv tvingar jag mig själv att välja en sak som faktikt är bra och sedan fokuserar jag på den hela dagen. Ingen kan ha allting- men alltid har man nå’t! <3

 12. Marie skriver:

  Skönhet för mig är min lilla dotter som vaknar med ett leende varje morgon, hennes leende och välmående gör att även jag mår bra, och jag tror att det syns :-). Mina normalt sätt bästa tips för hår och naglar fungerar sämre efter graviditet och amning, men det jag försöker göra nu är att äta så nyttig och ren mat som möjligt, med mycket grönsaker och vatten., träna, vara utomhus och vårda mitt inre med positiva tankar.//Marie

 13. sanna skriver:

  Skönhet för mig är både inre och yttre, men framförallt lyser den riktiga skönheten igenom när man måra bra – det syns i ögonen. Tips är att undvika att utsätta håret för värme – tvätta inte i för varmt vatten och undvik plattång utan värmeskydd. Händerna brukar jag smörja in för att återfukta, speciellt nu i vintertider 🙂

 14. Charlotte skriver:

  Hej Sophie,
  Jag tycker ditt inlägg här ovan stämmer bra överens med hur jag upplever skönhet när den är som bäst. Av egen erfarenhet: När mitt liv varit som stressigast, har jag klickat hem något nytt ”skönhetsfynd” åtskilliga gånger/ vecka. Allt för att preppa mig och mitt yttre till max. Dessvärre har min hy bara blivit sämre, mina naglar veka och min självkänsla som sorgligt nog hänger ihop med det yttre svagare. Min träning har blivit lidande och hur chickt jag än klätt mig har jag inte upplevt känslan av ”fräschhet”.
  I två månader nu har jag tränat 4-6/vecka, tagit mig egen tid samt ändrat mitt förhållande till helgen. för två månader sedan var helg = lite sömn, alkohol och stress.
  (Jag var mer sliten på söndag kväll än utvilad). Detta bidrog till dåligt immunförsvar/ trötthet och deppighet. Jag har även ändrat mitt förhållande till mat, – vissa skulle kalla mig petig, men jag vill bara vara medveten om vad jag stoppar i mig. Klart man kan äta junk food ibland, men vad man stoppar i sig har blivit väldigt viktigt då jag uppskattar min nya livsstil mer än någonsin. Senaste tiden har jag tagit mig tiden till att underhålla min kropp och mina tankar. Jag känner mig fräschare än någonsin, starkare både fysiskt och psykiskt. Allt har blivit lättare. Jag känner mig vackrast i min enkelhet. Och det bästa av allt, de har gett mig energi till att ge mer kärlek och energi till min omgivning!
  Tack för en inspirerande blogg.

 15. Skönhet för mig handlar om att vara naturlig, och älska den som du är och hur du ser ut. Om du tror själv att du är vacker, det kommer andra också att göra. Skönhet är olika för varje person, men för mig är det något som får mig att le. Jag tycker att mina vänner är vackra eftersom när jag ser dem blir jag omelbart glad. Och om någon ser vacker ut men beteer sig som en idiot, är de ful i mina ögon. Det handlar inte om smink med flera lager i ansiktet utan det handlar om vad man känner inuti, känner du dig bra inombords kommer det stråla ut till något vackert.

  Mitt bästa tips för naglarna är att äta mycket grönt och nyttigt då det påverkar naglarna rejält mycket, och självklart få i sig så mycket vitaminer som möjligt! Ät mycket omega. För håret är det detsamma, och som plus i kanten kan man använda sig av oliv- och kokosolja. Då kommer håret må som bäst!

  /Anjelika

 16. Johanna skriver:

  Hej Sophie!

  Skönhet för mig är glädje. Med ett brett leende på läpparna och ett glatt skratt kommer man långt, då kommer sannerligen skönheten inifrån! Mitt bästa tips för naglarna, då jag under en lång lång period hade precis som du förklarade skiviga naglar, är utan tvekan Trind nail repair. Naglarna blir starka och bara genom att ta av och på det en gång varje dag i 2 veckor, sedan 1 gång i veckan, så får man helt sjukt fina naglar!! 🙂 För håret är det moroccan oil för mig, jag har ganska tunt och medellångt hår som kan kännas lite tråkigt men när jag tar på det får jag iaf lite lyster!

  Hade verkligen velat bättra på längden på mitt hår och även få ännu starkare naglar så imedeen låter helt perfekt för mig!

  Kram

 17. Åsa skriver:

  Skönhet för mig är en känsla. En känsla av att vara jag och att vara unik. När jag känner mig vacker utstrålar jag skönhet – även om det låter klyschigt så är det faktiskt så!
  Mitt bästa tips inför vintern för ett friskt hår och friska naglar är gott med sömn, att äta mycket grönsaker och frukt, dra ner på alkoholen och att vara så aktiv som möjligt. Sedan skadar det inte att tillföra kroppen extra vitaminer – ex D-vitamin eller Imedeen såklart 😉

 18. p skriver:

  Hej Sophie!
  Jag har ett supertips, det är både billig och effektivt; kokosolja! En tesked i téet eller kaffet, kokosolja som inpackning för håret eller som mjukgörande för kroppen. Testa!
  Är jättenyfiken på imedeen och tror, precis som du, på en hollistic approach till skönhet.
  Kram!

 19. Therese skriver:

  Hej Sophie!
  Jag har precis fyllt 31 och är precis som du en ganska nybliven mamma till en underbar liten tjej, och sedan hon kom till världen har framför allt hälsan blivit ännu viktigare för mig. Man vill ju vara en stark, pigg (i den mån det går) och fräsch mamma som orkar med att busa, leka och aktivera sin lilla skatt! Samtidigt vill man ju också se bra ut, känna att man inte bara är mamma, utan också en snygg kvinna. Och för att lyckas med detta försöker jag äta hälsosamt, gå långa raska promenader med vagnen varje dag efter jobbet, köra ett spinningpass på fredagarna eller bege mig ut på en löprunda, unna mig en ansiktsbehandling lite då och då och göra en inpackning av håret en gång i veckan. Jag tror också mycket på valet av produkter. När det gäller hudvården använder jag bara ekologiska produkter, Maria Åkerberg, som jag varmt kan rekommendera. Naglarna är jag inte lika bra på att ta hand om mer än att jag äter ett kosttillskott för hår, hud och naglar som heter Hårkontroll. Men kanske är det Imedeen jag ska prova! Hur som helst, jag försöker verkligen ta hand om mig själv, inifrån och ut, och jag måste säga att du är en stor inspirationskälla!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.