Löprunda Riddarfjärden runt!

Dagen har gått i träningens tecken då jag startade upp med en skön PW, kul att spatsera runt i denna härliga stad och jag hoppas ni har sett lite av bilderna som jag lade in tidigare. Väl hemma igen så möttes jag av Ajaxdoften och ett snyggt städat hem, älskar verkligen denna lyx och våra städerska är bäst.

Eftermiddagen har jag tillbringat med Figaro och goda vännen Petra och hennes fina barn, det blev cykling och lek i Björnsträdgård och middag på Medorgarplatsen(man vill ju inte gå in när vädret är så härligt).

Det blev även en löprunda nu ikväll och nedan ser ni lite bilder från min runda, som idag blev intervallträning Riddarfjärden runt och endel styrketräning med dips och armhävningar. Beach 2012 nalkas med stormsteg och om två veckor skall bikinin på då vi åker till Thailand……Bara att köra stenhårt fram tills dess:)

image

 

Här på Västerbron hänger folk sina kärlekslås och kastar nyckeln i vattnet……..

 

image

 

En skugga av mig själv…..

image

 

Ser ni killen på brädan i vattnet ? Sägs vara riktigt bra och rolig träning, måste testa någon gång.

image

 

Gillar generellt inte målningar, men just denna bild tycker jag faktiskt är fin….kanske för att jag gillar hundar:)

image

Godnatt på er, Kram T

 

2 kommentarer

2 kommentarer till Löprunda Riddarfjärden runt!

  1. Tanja skriver:

    Tack Anna Lena, kul att du kommenterar:)

  2. Anna-Lena skriver:

    Tycker du redan är Beach 2012 så bikinin sitter antagligen redan som en smäck men det är ju aldrig fel att träna 🙂 Jag tror jag satsar på beach 2013 istället…haha… Hoppas ni får en trevlig kväll.. Kram kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

wordpress hemsida wordpress hemsida